הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

מודול סליקת אשראי דרך Zcredit לאקסס

שיתוף של ידע פרקטי, ספריות, קוד, ודוקמנטציה ברוחב לב החברים היקרים.

מודול סליקת אשראי דרך Zcredit לאקסס

הודעהעל ידי softs » 02 נובמבר 2014, 14:32

לשנות סיומת ל BAS
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקובץ המצורף להודעה זאת.
softs
משתמש וותיק
 
הודעות: 282
הצטרף: 22 יוני 2014, 16:43
שלח תודה: 25 פעמים
קיבל תודה: 444 פעמים

Re: מודול סליקת אשראי דרך Zcredit לאקסס

הודעהעל ידי ClickOne » 03 נובמבר 2014, 10:34

תודה.
אהבתי את הדרך שבה ברחת מהSOAP, והלכת לכיוון הXML.

אגב, איך ZCrdit כסולק? יש להם טוקנים? והעברות בפורמט הישן? ומה המחירים שלהם?
אני כיום עובר דרך פלא כארד.
קליקOne - קליק אחד ואתה מסודר!

המרחק בין להבין קוד כתוב, לבין לשפר אותו הוא אדיר, והמרחק ביניהם, לבין לכתוב פרויקט או אפילו להתחיל פרויקט בצורה טובה הוא עוד יותר גדול. [משפט חכם ששמעתי...]
ClickOne
משתמש וותיק
 
הודעות: 930
הצטרף: 29 דצמבר 2013, 09:50
שלח תודה: 1465 פעמים
קיבל תודה: 760 פעמים

Re: מודול סליקת אשראי דרך Zcredit לאקסס

הודעהעל ידי softs » 04 נובמבר 2014, 15:02

SOAP זה עטיפה - בסוף זה XML עם כמה HEADERS . . .
פשוט קראתי ל WS מתוך דוט נט, הפעלתי FIDDLER, לכדתי את הREQUEST ושחזרתי.
באותה שיטה אתה יכול לשחזר כל סוג של WS . . .

תומכים בטוקנים, לגבי השאר אני לא יודע.
softs
משתמש וותיק
 
הודעות: 282
הצטרף: 22 יוני 2014, 16:43
שלח תודה: 25 פעמים
קיבל תודה: 444 פעמים

Re: מודול סליקת אשראי דרך Zcredit לאקסס

הודעהעל ידי meir n » 31 דצמבר 2015, 10:45

softs כתב:לשנות סיומת ל BAS



שאלה

האם זה קוד שחברת ZCrdit תומכת בה?,

ויש בה את כל הפונקציות של התכנה שלהם?,

כי מה שהם מציעים היום זה קוד

(PHP ו asp.net)
meir n
 
הודעות: 24
הצטרף: 21 אוקטובר 2015, 23:56
שלח תודה: 14 פעמים
קיבל תודה: 10 פעמים

Re: מודול סליקת אשראי דרך Zcredit לאקסס

הודעהעל ידי softs » 04 ינואר 2016, 14:30

חברת ZCREDIT לא תומכת בשום קוד, היא סך הכל מפרסמת דוגמא לשימוש ב API. היא גם לא יכולה להיות אחראית לקטע קוד שאתה מטמיע בתוך תוכנה שלך.

הAPI לא יודע באיזו צורה נשלחה אליו הבקשה וזה גם לא מעניין אותו, הוא מקבל בקשה ומחזיר תשובה.

מה שהעליתי כאן זה מודול אקסס שיודע לשלוח את הבקשות ולפענח את התשובות בדיוק מה שהדוט נט עושה מאחורי הקלעים.

איך עשיתי את זה? כתבתי דוט נט לפי הדוגמה שלהם, הרצתי אותו והפעלתי fiddler (לוכד תעבורת רשת), לכדתי את הבקשה והתשובה ובניתי אותם ידנית ב VB.
softs
משתמש וותיק
 
הודעות: 282
הצטרף: 22 יוני 2014, 16:43
שלח תודה: 25 פעמים
קיבל תודה: 444 פעמים


חזור אל שיתופיה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים