5566brs כתב:רוצה לשתף מהתנסות אישית.
אני באופן אישי פרצתי את רימון (ברמת סינון בינונית) ואת אתרוג.
וכל התוכנות למיניהם שמותקנות על המחשב ידוע לכולם שאין להם שום ערך למי שיש לו אפילו רק קצת ידע בהתקנת מערכת הפעלה.
א. פרצת את הסינון לגמרי, או שהצלחת להוריד לרמה היותר נמוכה? כי הם טוענים שהחסימה אצלם ברמת השרת ואין שום יכולת לגשת לכל אתרי התועיבה למיניהם..
ב. זה שמי שיש לו ידע במערכות הפעלה יכול לפרוץ - זה לא אומר שאין ערך לכל התוכנות. כיון שרוב האנשים לא יודעים לפרוץ. אני מעולם לא ידעתי, וגם היום עדיין לא יודע איך לפרוץ.. וגם אני לא רוצה לדעת..
רוב האנשים החסימה הזאת טובה מאד - גם אם יש האקרים שיודעים לפרוץ.
5566brs כתב:תכל'ס המטרה שלהם היא ודאי פיננסית, וכל מי שאומר אחרת פשוט תמים.
לא אמרתי שאין להם מטרה פיננסית. השאלה היא האם בגלל שהמטרה שלהם פיננסית - אז זה אומר שהם אינם מכוונים לשם שמים?!?!
האם בגלל שאני בונה תוכנה עסקית ואני רוצה שהיא גם תהיה ריווחית - אני כבר לא מכוון לשם שמים וכל רצוני הוא רק לעשוק את לקוחותי?!?!
מה הקשר?!
להיפך, עם כל הכבוד לאידיאלים, אבל אם רוצים דבר שיהיה רציני וחזק ויעיל - צריך שהוא יהיה ריווחי, כי כמה אנשים יש כמו MAT שמוכנים לעבוד ולפתח סינון ללא שום תמורה? הרי בסופו של יום אתה צריך לפרנס את המשפחה שלך (וגם זה אידיאל לא פחות חשוב..). הקב"ה ברא אותנו בעולם עם נשמה וגוף, כדי להחזיק את הנשמה יש צורך בגוף. כמובן, שהנשמה היא העיקר, אבל הדאגה לצורכי הגוף אינה סותרת זה.
לכן אני לא רואה שום סתירה, ולהיפך אני חושב שזה חשוב שדברים ערכיים ואידיאלים יהיו בסופו של יום גם ריווחיים, ולכן חברת סינון גם צריכה להיות רווחית. נכון שיש בעיה כשאתה מנסה להיות גם ריווחי וגם אידיאליסט.. אבל בשביל זה הקב"ה ברא אותנו בעולם כדי שנדע להתמודד ושהנשמה תופיע ע"י הגוף ולא שחלילה הגוף ישתלט על הנשמה..
אני חושב שדווקא בגלל שחשוב לנו לפתח את הסינון ולשפר אותו - אנו צריכים להיזהר ולא לזלזל בשאר הסינונים. צריך לזכור שגם להם יש מקום, וגם הם עושים עבודה מאד מאד חשובה!! יש הרבה מאד אנשים שכנראה לא יעברו לנט-פרי, אבל מאידך - הם כן גולשים בנתיב, רימון או באתרוג, ונראה לי ברור שעדיף שהם יגלשו שם מאשר ישתמשו באינטרנט פרוץ לגמרי, לא כן?
אז גם כשבאים לתקן ולשפר - צריך ליזהר לא להרוס את מה שכבר קיים.