shukiha כתב:דוד ל.ט. כתב:shraga כתב:האם לא ניתן לפתוח חלקית אף לינקים ציבוריים, קבצים כדוגמת PDF לאחר שהתמונות בו מועברות לסינון, וכן קבצי תמונה וMP3? זה יכול להוות פתרון די משלים לבעיה
שים לב שהיית יכול לשאול למה לא שולחים גלובלית לסינון כל תמונה או PDF לא משנה מאיזה אתר.
לא עושים כך ויש לזה כנראה סיבות של סיכוני תכנים.
אני לא כ"כ מבין למה מסתכלים על גוגל דרייב בתור אתר כללי שאי אפשר לסנן בגלל הבעיות
למה אי אפשר להסתכל על כל דבר שמשתמש מנטפרי מבקש בנפרד לפחות לגבי חלק מהדברים כמו תמונות ומסמכים בשיתוף הציבורי
הרי לא מבקשים שיפתחו את כל הקבצים המשותפים בגוגל דרייב כמו שלא מבקשים לפתוח את כל האתרים בגוגל ומי שמבקש לפתוח או יותר נכון שיבדקו קובץ מסוים זה מה שמישהו שלח לו
כך שלגבי קבצים אולי זה בעיה איך שאני מבין אבל גבי תמונות שהבדקות בודקות ולגבי מסמכי טקסט שכמה שאני מבין הרובוט אמור לבדוק לכאורה לא אמור להיות בעיה וכן לגבי סרטונים כמו שמסננים מיוטיוב
תן לי לנחש שאתה בכלל לא יודע איך המערכת של נטפרי עובדת, נכון?
אז במקום להקשות תילי תילים של קושיות על מערכת שאינך מכיר, תנוח דעתך בכך שנעשו ונעשים מאמצים כבירים לפתוח כמה שרק אפשר, ורק במקרה שאין ברירה ממש אתר נחסם. כמובן שיכולים להיות טעויות בשיקול הדעת או בביצוע אבל דווקא בנידון זה של גוגל דרייב כמדומה שכבר לא נותר מה להסביר. אין טעם וגם א"א להכנס לפרטים טכניים אז תסתפק בתשובתו הסופית של mat.