הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

הוספת פונקציה בתגית הצדדית לדווחי תמונות.

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

הוספת פונקציה בתגית הצדדית לדווחי תמונות.

הודעהעל ידי fan » 11 אוקטובר 2015, 00:21

ההצע היא להוסיף אפשרות של דיווח תמונה לא ראויה ע"י הזנת כתובת, כי לפעמים התמונה שרוצים לדווח עליה אינה נבחרת ע"י לחיצה ימנית, ואפשר לחפש את הכתובת שלה רק ע"י פעולות מתקדמות יותר כמו inspect element או הצגת המקור ע"י שלל הפונקציות, כל דפדפן והשפה שלו.
לדעתי זה יהיה מאד שימושי ויעיל, לי אישית כבר יצא כמה פעמים לדווח על תמונות כאלו וזה קצת הכביד שצריך להכנס לאזור האישי-שונות וכו' ואני מניח שיש הרבה שבכלל לא מודעים לפונקציה שיש תחת ללשונית "שונות" באזור האישי שמיועד לצורך הנ"ל,

לסיכום: ההצעה היא להטמיע את הפונקציה שנמצאת כעת ב"שונות" לתוך החלונית הצדדית של דיווחי תמונת.

נ.ב. אם כבר דיברנו, ניתן כבר גם להטמיע את כל מערכת שליחת הבקשות לתוך אותו חלונית דהיינו שבמקום שדף החסימה יפנה לאזור האישי-מרכז הפניות, הוא פשוט יעתיק את הכתובת לשדה המתאים בחלונית הנ"ל ויבקש הזנת טקסט בשדה נפרד, להערות, ובלחיצת "שלח", זה יתעדכן אוטומטית באזור האישי לצורך מעקב וכו, וכמו"כ במקרה שתוך כדי גלישה באתר פתוח, מתגלה תקלה שנובע מחסימה חלקית של האתר וכדו', לא יהיה צורך לפתוח פניה במרכז הפניות אלא יהיה אפשרות לגשת לחלונית הנ"ל באותו עמוד שקרתה התקלה, ולפתוח את הפניה בו במקום, יצויין שבצורה זו יוכלו הבודקים לקבל מידע מדוייק מאיזה דף בדיוק מגיע התקלה, דבר שיכול להיות מאד יעיל בביצוע הבדיקה וכו'.

אני מאמין שהטמעת כל מערכת שליחת הפניות היא קצת יותר מורכבת, ולכן אולי כדאי להתחיל עם מה שכתבתי בראש ההודעה.

תודה על הכל!!
fan

שלח תודה: 23 פעמים
קיבל תודה: 20 פעמים

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.