הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

הצטרפות

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

הצטרפות

הודעהעל ידי אורי » 10 אפריל 2016, 20:55

שוב להודואת על הפיתוח ופיתרונות הנפלאים

ראיתי ושמעתי על כמה אנשים שמתקשה בהצטרפות לנטפרי ואולי הדברים הבאים יעזור קצת.

א) שבשעת שמתחבר עם נטפרי בפעם הראשונה (בשעת שמצטרף עם הספק) באופן אוטמטי יציע לו המחשב להוריד התוכנה לאתרים ביטחוניים
ב) כמו כן באופן אוטמטי יציע לו להוריד התוכנה לחסום המחשב משאר גלישה
ג) כמו כן באופן אוטמטי שיציע לו להגיד סינון אישי של אתרים פתוחים וסגורים
ד) כשיצאים מדף של סינון אישי המחשב יבקש אם רוצה לשמור שינוים (בטעות אנשים לא יודעים שצריך לשמור) וכן יציע לו באופן אוטמט להוסיף עליהם סיסמה או פיקוח קהילתי
ה) הרבה אנשים לא יודעים איך להגדיר הסינון אישי ורק יודעים שהם צריכים דברים בסיסים כגון אימיל ובנקים וגופי ממשלה ואגד וכו'. אולי כדאי שתיהיה כמה
אופציות סטנדרת של מסלולים בסיסים כאלו בלי צורך להגדיר מדי הרבה פרטים שקשה לאנשים שלא מבינים הרבה בדברים אלו.

אשמח לשמוע מה דעתכם בנידון
אורי
משתמש וותיק

שלח תודה: 46 פעמים
קיבל תודה: 40 פעמים

Re: הצטרפות

הודעהעל ידי yosi7708 » 10 אפריל 2016, 21:23

התשובה לכל השאלות שלך : שאותם אנשים שמתחברים לנטפרי ,באופן אוטומטי יכנסו לאתר נטפרי , ובאופן אוטומטי יקראו את כל הוראות ההתחברות שכתובות די ברור. ושלא יהיו כמו כל הישראלים שבאופן אוטומטי מדלגים על כל ההוראות....

באמת, יושב צוות רציני ,משקיע המון זמן ומשאבים למען המטרה הזו, והכל בהתנדבות מלאה...
מה עוד רוצים? שכל מי שמצטרף לנטפרי mat בעצמו יגיע אליו הביתה להתקין לו הכל?

בדיוק אתמול ראיתי כאן באתר שמישהו כתב , שמשתמשי נטפרי מרשים לעצמם לדרוש יותר מידי ,כי כל משתמש מרגיש חלק מהמערכת , והוא צודק ; כי הרי מרימון או אתרוג שלהם אותם אנשים משלמים 50 ש״ח ויותר כל חודש , לא היו מבקשים כאלה בקשות...

שלא ישמע מדבר נימה של כעס או ביקורת , פשוט זה נהיה מגמתי לבקש דברים מעין אלו , שבאמת הפיתרון שלהם הוא פשוט לעיין מס׳ דקות באתר נטפרי.... תשאירו את ההנהלה פנויה לפתור בעיות גדולות יותר... :D
yosi7708
משתמש וותיק

שלח תודה: 19 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

הודעהעל ידי אורי » 10 אפריל 2016, 23:02

תודה רבה על התשובה

ראשית כל אני לא בא להגיד מה לעשות. רק בא להציע שזה ממטרת הפורם. כולנו אסורים תודה על כל ההשקעה ומסירות.

לגוף הענין זה נכון אנשים שמבינים קצת בעינים האלו אמורים להסתדר לבד. ואלא קיים גם הרבה הרבה אנשים שלא מבינים כלום על מחשבים ורק יודעים שהם רוצים הסינון הכי טוב שיש (למטרת צרכים פשוטים כגון מייל וכו') ואז מתבלבלים למעשה להתקין.
ובנטפרי זה אחרת מכל חחברת סינון אחר שהם יתקין הכל בשביל האדם ויסביר בטלפון (השירות בשעת הצטרפות בדרך כלל בסדר!! אח"כ פחות
בסדר!!) אז לכן ההצעה שלי.
כמו כן יש הרבה שצריכים לשכנע להם לקחת סינון ואז אם הם מתחילים להתבלבל אז מתייאשים ונשארים עם הפתוח או רימון וכו' וחבל.

אני כותב אחרי ניסיון עם הרבה אנשים כאלו....

לחזור לאלו שכן מבינים קצת..
עדיין הצעה ג' לא מתורץ שבאתר לא מופיע דבר זה וכן נראה לי שהצעה ד' וה' גם קיימים

שוב תודה. בלי ספק נטפרי עשה מהפכה.
אורי
משתמש וותיק

הודעהעל ידי מלבב » 11 אפריל 2016, 10:35

רצונכם לצרף לקוחות חדשים? - יפה מצדכם! אך שימו לב:

עצה טובה ואמתית: לא לשכנע בבת אחת. עשו זאת בהדרגה. היום קצת (=מלמעלה) ומחר יותר, ואחר כך עוד יותר וכן הלאה... לאט לאט, עד שאנשים יקלטו ויתרגלו.
כי פשוט זה סינון חדש שלא מוכר בשוק עדיין. והאטיות בזה מבורכת ורק תועיל.
מלבב
משתמש וותיק

שלח תודה: 371 פעמים
קיבל תודה: 86 פעמים

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 11 אפריל 2016, 12:42

אורי כתב:א) שבשעת שמתחבר עם נטפרי בפעם הראשונה (בשעת שמצטרף עם הספק) באופן אוטמטי יציע לו המחשב להוריד התוכנה לאתרים ביטחוניים
ב) כמו כן באופן אוטמטי יציע לו להוריד התוכנה לחסום המחשב משאר גלישה
ג) כמו כן באופן אוטמטי שיציע לו להגיד סינון אישי של אתרים פתוחים וסגורים
ד) כשיצאים מדף של סינון אישי המחשב יבקש אם רוצה לשמור שינוים (בטעות אנשים לא יודעים שצריך לשמור) וכן יציע לו באופן אוטמט להוסיף עליהם סיסמה או פיקוח קהילתי
ה) הרבה אנשים לא יודעים איך להגדיר הסינון אישי ורק יודעים שהם צריכים דברים בסיסים כגון אימיל ובנקים וגופי ממשלה ואגד וכו'. אולי כדאי שתיהיה כמה
אופציות סטנדרת של מסלולים בסיסים כאלו בלי צורך להגדיר מדי הרבה פרטים שקשה לאנשים שלא מבינים הרבה בדברים אלו.

אני חושב שלפחות חלק ממה שאתם מציעים כבר עשוי.
הרעיונות נכונים מאוד. אבל סעיף ה לא נראה לי, כי מי שלא יודע שלא ישתמש, אני לא משתמש מה אכפת לי שפתוח הכל בברירת מחדל?

yosi אינני מסכים איתך בכלל, כי לשפר אפשר בלי סוף וודאי שמעוניינים בכך, זה לא נוגע למושג של תלונה.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי אורי » 11 אפריל 2016, 16:30

תודה על התגובה
לגבי אות ה' יש כאן שתי יתרונות
א) לאלו שלא יודעים הרבה על סוגי אתרים וכו'. יש הרבה אבריכים כאלו שרוצים הדברים הבסיסים וכו' אבל לא מבין הרבה בזה.
ב) לעודד אנשים לצמצם מה שפתוח ללא צורך (שבלאו הכי עלול הרבה זמן וכו' להתאבד ועוד חיסרונות). ובאמת בשאר הסינונים יש כזה כמו שיש ' מסלולים באתרוג וכו' ואין צריך אדם להתחיל לחשבן ולחשוב שהוא מדי צדיק וכו'.... .
אורי
משתמש וותיק

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.