הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

הקול היהודי

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

הקול היהודי

הודעהעל ידי יובל » 18 נובמבר 2015, 10:15

למה האתר "הקול היהודי" חסום?
במה הוא יותר גרוע מאשר הידברות למשל?
בהידברות יש הרבה מדורים סתמיים כמו מקבצי הומור ואשה שלא התקלחה 12 שנה, ומצונזרות שם תמונות נשים (בצדק)
ואילו בקול היהודי אין בכלל תמונות נשים מלכתחילה, ע"פ הוראת הרה"ח יצחק גינזבורג שליט"א

לגבי ערוץ 7 אני מבין זה באמת טרייף, אך הקול היהודי למיטב ידיעתי אתר נקי
יובל

שלח תודה: 0 time
קיבל תודה: 4 פעמים

Re: הקול היהודי

הודעהעל ידי אהרן » 19 נובמבר 2015, 13:02

יובל כתב:לגבי ערוץ 7 אני מבין זה באמת טרייף

למה?
אהרן
משתמש וותיק

שלח תודה: 414 פעמים
קיבל תודה: 318 פעמים

הודעהעל ידי יובל » 19 נובמבר 2015, 13:31

אהרן כתב:
יובל כתב:לגבי ערוץ 7 אני מבין זה באמת טרייף

למה?

מכמה סיבות:
א. יש שם תמונות של נשים, כולל תמונות לא צנועות (בעיקר בפרסומות מספקי פרסומות חיצוניים אבל עצם העובדה שהם מעדיפים לעבוד עם הספקים האלה על פני הקפדה על צניעות ותמונות ראויות - מעידה משהו)
ב. יש שם בכתבות גם ניבולי פה לפעמים (למשל כשציטטו את מפקד המשטרה ניסו שחם שהתבטא נגד מפגינים שהפגינו נגד תכנית ההתנתקות)
ג. יש שם כל מיני פורומים בעייתיים

בקיצור שומר נפשו יירחק
יובל

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 19 נובמבר 2015, 14:03

הסיבות שמנית לערוץ 7 לא רלוונטיות כ"כ: תמונות יכולות להיחסם/לסינון פרסומות בכל מקרה כל הספקים סגורים בנט פרי נכון לעכשיו.
הפורומים יכולים להישאר חסומים, נט פרי מתהדר בהפרדה מדוייקת בין חומר לגיטימי לשכניו הרעים.

ממילא יש לנו שתי שאלות, 1. הקול היהודי 2. ערוץ 7.

האחריות וההחלטות מה לחסום מה לא מוטלים על גוף ששמו "ועדת הרבנים לביצור חומות הדת". והם לא כ"כ עונים לשאלות בפורום ובגדול מי שחוסה תחתיהם אמור "ללכת על עיור" (מקסימום לתהות/להתעצבן ולהמשיך הלאה) כי זה בלתי אפשרי לשטוח בפני כל אחד את משנתם והנתונים שגרמו להם להחליט ככה או ככה.

אבל במקרה זה כיון שזה די מובן לי שזה אמור להיות חסום, אז אנסה לתרום להבנתך/התקוממותך, ולכן שלחתי לך הודעה בפרטי.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי יובל » 19 נובמבר 2015, 14:30

אני לא יכול להגיב בפרטי כי הצטרפתי לפורום רק לאחרונה אז אני אגיב כאן
הסיבות שמניתי לערוץ 7 כן רלוונטיות, מכיוון שערוץ 7 כפי שכתבת בעצמך בפרטי זה ערוץ של תכנים ואם האתר המתקרא דתי מאפשר את האופציה של פרסומות עם תמונות לא ראויות (למרות שאם הם עולים על זה הם מורידים) ולא חוסם אותה לחלוטין, זה גם מעיד משהו על התכנים הטקסטואלים.
וזה שהקול היהודי לא מפרסם תמונות נשים, זה גם כן מעיד על יראת שמיים של בעלי האתר, ולכן גם התכנים שם לא אמורים להיחסם.
זה שהאתר מבטא דעות שהם לא תמיד במיינסטרים החרדי זה עדיין לא אומר שזו השקפה פסולה.
הרבה חרדים למשל בתקופה האחרונה נמנעים מלהעסיק ערבים, זה אומר שהם כבר לא חרדים בגלל זה?
אתר הידברות מביא תכנים הרבה יותר בעייתיים (כל מיני כתבות סרק על אשה שלא התקלחה 12 שנה וכו') ולא ראיתי שמצנזרים אותם
יובל

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 19 נובמבר 2015, 16:38

יובל כתב:זה שהאתר מבטא דעות שהם לא תמיד במיינסטרים החרדי זה עדיין לא אומר שזו השקפה פסולה.

כל מילה שלי הייתה מכוונת גם כלפי אתר במיינסטרים החרדי (אם יש כזו חיה באינטרנט).
אין שום קשר לאופי המגזר שמאחורי האתר וודאי לא כלפי ימניותו. העיקר הוא שהוא נושא דעות, ודעות זה אחד הנזקים שיש באינטרנט. גם אם בן אדם בבת אחת נפגש אם דעותיהם של כל האנשים החרדים שהם שכניו לבניין, בצורה כתובה ורהוטה ובצורה שלא מתירה לו התבוננות בטרם הדברים חודרים ללבבו, זה מפגש שמסוכן להרבה אנשים.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי מלבב » 20 נובמבר 2015, 05:29

יובל כתב:אתר הידברות מביא תכנים הרבה יותר בעייתיים (כל מיני כתבות סרק על אשה שלא התקלחה 12 שנה וכו') ולא ראיתי שמצנזרים אותם

אם באמת יש משהו שאינו צנוע או שבאמת אינו הולם את אורח חיי שומרי התורה והמצוות - נטפרי תחסום אותם. הם אינם תמימים - כלל. רק שלפעמים הם אינם מגיעים לשם (לא מודעים). או שעדיין לא קיבלו דיווח.
לכל בעיה הם מחפשים פתרון שיענה לצרכים בצורה הטובה ביותר בלי להיחשף לדברים מקלקלים.
מלבב
משתמש וותיק

שלח תודה: 371 פעמים
קיבל תודה: 86 פעמים

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.