הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

פורום אוצר החכמה נחסם?!

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

Re: פורום אוצר החכמה נחסם?!

הודעהעל ידי נחלים » 22 יולי 2015, 15:01

הקטן כתב:אם אוצר החכמה לשם שמים מדוע לא ישמעו לוועדה

אוצר החכמה לא מתיימר לעבוד לשם שמים, אוצר החכמה היא חברה בע"מ ועניינה מאגר תורני עצום ותמיכה טכנית לכל הרוכשים את המאגר, במקביל הם מנהלים את האוצר המקוון למשתמשים רשומים תמורת דמי מנוי קבועים.
אין ספק שנמנים בין לקוחותיה סוגים רבים של אנשים הדוגלים בשיטות שונות כולל מחקרים דתל"ים ואפ' פרופסורים יודעי ספר.
אם כל הרצון הטוב הם חייבים לשמור על כבודם של אלו כחלק מהשירות ורק במקרים קיצוניים הם חוסמים על השתלחויות בגדולי הדור, על העלאת נושא אחד בקביעות כמו פאה נכרית וכו' ועל תכנים שיש בהם ניבול פה.

קשה להם עד מאד (ולדעתי כמעט בלתי אפשרי) לסנן את התוכן ההשקפתי שמביאים עימם יוצאי מדרשות אשר לא ממחנינו, ואם להם נראה שזה נסבל - טוב שיש ועדת רבנים עם מצפון יותר נקי (בלי אינטרסים) ששוללת את זה.

כבר כתבתי: אם היו חוסמים מפעל סנדביצים או חנות נעליים - בעל האתר היה מבין שעליו להסדיר את הענין, במקרה שלנו הענווה המופלגת גורמת מרמור של חינם ושנאת אחים לריק...
נחלים
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 113 פעמים

הודעהעל ידי זילברמן » 22 יולי 2015, 16:25

נחלים, תרשה לי לקחת את התגובה שלך בערבון מאוד מוגבל, לאור העובדה שבפורום "אוצר החכמה" כותבים כי נחסמת משם בעבר. כל מילה שלך מריחה ריח חריף של שמחה לאיד.

לצערנו הרב, קמו כיום וועדות שונות ומשונות, המורכבות מאנשים המתמחים במציאת פירצות בכל תחום. כמובן שהפורצים בעצמם אינם אנשים שהייתי קונה מהם מזוזות או תפילין, והם אלה המתיימרים להיות שומרי המחנה, כאשר הם בעצם מנקי הביוב.
וועדת ה"רבנים", איך שהם קוראים לעצמם, מתביישים להיחשף בתפקידם הרם ונמצאים כולם בעילום שם וללא גיבוי רבני כלשהו (גם את חסימת פורום אוצר החכמה הם ביצעו ללא שום גיבוי רבני, אלא מדעתם הרחבה כאמור לעיל).

כמו כל אחד עם יד על השלטר, הפקידים האלה מרגישים חופשי לחסום את כל מי שדעותיו לא עולות בקנה אחד עם "ההשקפה הצרופה" שלהם. כידוע, עם ישראל מורכב מפלגים ותתי פלגים, לכל פלג יש את ההשקפה הייחודית לו בענייני ציונות וצה"ל, רבנים כאלה ואחרים, או גם בעיות הלכתיות כמו חשמל בשבת, היתר מכירה.

ברור שלא יתכן שכל זב חוטם שלא קרא ולא שנה, יהיה אחראי על כל מפעילות הסינון בארצנו, נט פרי / רימון / נתיב, ויכתיב לכולם לחסום פורום תורני איכותי ברמה כל כך גבוהה, רק בגלל דעות כאלה ואחרות. שיכרון הכח מעביר אותם על דעתם - ואנחנו תפקידנו להזכיר לחברות הסינון שהן לא נמצאות בתפקיד של משטרת המחשבות.

יובהר כי אני מתנגד בכל תוקף לדעות רפורמיות ואפיקורסיות הנמצאות לעיתים בפורומים באינטרנט. אבל פורום אוצר החכמה פשוט רחוק מזה. והראיה הכי גדולה, גם המתלונן האנונימי בכבודו ובעצמו מסרב לחשוף פרטים, פן יוודע בקלונו. בדיוק כפי שהשמיצו בזמנו את הספר של הרב הלפרין, שיש בו דברי כפירה, ואף אחד עד היום לא מבין על מה ולמה.
זילברמן

שלח תודה: 1 time
קיבל תודה: 0 time

הודעהעל ידי mat » 22 יולי 2015, 16:32

אין לנו זמן לשמוע הגיגים על הנושא הזה.

יש לנו הוראה ברורה מהוועדה שהוקמה ע"י גדולי ישראל. וסמכו את ידיהם על ה"פקידים" שלה. ואני יודע את זה באופן אישי.

כל עוד גדולי ישראל לא אומרים לי להפסיק להשמע להוראות הוועדה.אני לא מפסיק לשמוע. וזה לא מעניין אותי מה אתם חושבים. ועד כמה הטיעון שלכם נכון או לא.

הנושא מוצה וננעל. אין לפתוח נושאים בנושא הזה. מי שיפתח יחסם.
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים

הקודם

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.