אני חושבת שפשוט כדאי להמתין,
תנו לכל מי שזה נוגע אליו, זמן לפעול.
ההגיון אומר שתוך כמה ימים הסדר ישוב שם בפורום על כנו,
ולמשתמשי נטפרי תהיה הרווחה!
(ובעיקר לצוות של נטפרי. אבל בואו נשאיר אותם בצד)
במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו,
בואו!
ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.
גיטי 123 כתב:אני חושבת שפשוט כדאי להמתין,
ClickOne כתב:גיטי 123 כתב:אני חושבת שפשוט כדאי להמתין,
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אתר שהייתי צריך אותי לעבודה רצופה שלי היה נחסם לכמה ימים. ולא משנה מאיזו סיבה. אא"כ כל מי שהפורום הזה חשוב לו - ומתלונן, נמצא שם רק כדי להעביר את הזמן. מה שלא נראה לי
mat כתב:עידכנו אותי שבימים האחרונים פורום אוצר החכמה מתנקה. ונמחקו שם מלא דברים בעייתיים.
יכול להיות שזה חלק מהתהליך.
בעז"ה אני מקווה שנוכל לפתוח אותו בקרוב.
מלבב כתב:mat כתב:עידכנו אותי שבימים האחרונים פורום אוצר החכמה מתנקה. ונמחקו שם מלא דברים בעייתיים.
יכול להיות שזה חלק מהתהליך.
בעז"ה אני מקווה שנוכל לפתוח אותו בקרוב.
וגם ברוך ה' הלכתי (ראשון) למשרדי אוצר החכמה ודיברתי אתם פנים בפנים על הטענות שיש מולם על מנת שיתנו יותר את דעתם.
מתגובתם ניכר היה שהם לא מבינים על מה מדובר שכן הם מחפשים ובודקים כל העת שהכול יהיה מכובד וכראוי, רק שיתכן שיש דברים שהם מפספסים כך שצריך לעדכן אותם על כך, וככל הנראה התלונות שנמצאו נגדם שבעטיים נטפרי קיבלו בקשה לחסימה עד לתיקון היו חלק מהפספוסים ההם.
בנוסף גם מה ש"חבר של" טוען שפנה אליהם באתר ולא נענה, אין זה כי הם יתעלמו אלא פשוט לא ראו את ההודעה שלו, וכן גם לא פנו אליהם בצורה מסודרת. ויש לדעת שבעלי אוצר החכמה צדיקים גמורים! כך שלמהר לתת הוראה לנטפרי הצדיקים לחסום אותם צריכה להישקל שבע פעמים בחקירה ודרישה. וטוב לדעת; שגם התורה לפני שאסרה לנו משהו התירה לנו משהו כנגדו. והמבין יבין.
אי אפשר להשאיר את האנשים באוויר רק בגלל.... - לא צריך לחסום! צריך לפתור!!! שזו מעלתה ועוצמתה הבלעדית של נטפרי המדהימה!
מצטרף לכל מילה, זו הודעה הגיונית
נ.ב. כולנו אסירי תודה של ממש לצוות היקר הנפלא המסור והחביב "נטפרי"!!
shraga כתב:אגב, מישהו יודע אם הפורום הלז נחסם גם באתרוג ובנתיב?
אהרן כתב:הנה ציטוט טרי משם
"איני רוצה להאריך בדוגמאות רק דוגמא קטנה אתרי חב"ד למיניהם ח"ו ע"ז ממש, ברסלב סתם משוגעים"
וזה תוך כדי הדברים שמסבירים מדוע החסימה לא מוצדקת.
חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות
משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים