הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

פורום אוצר החכמה נחסם?!

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

Re: פורום אוצר החכמה נחסם?!

הודעהעל ידי מאמין » 16 יולי 2015, 22:45

חבר_של כתב:הפורום נחסם היום בנטפרי על פי בקשה שלי.

מי כבודו? חבר ועדת הרבנים לעניין ביצור חומת הדת? מי זו הוועדה הזו? מעולם לא שמעתי עליה.
חבר_של כתב:כמו"כ הועבר אזהרה ע"י חברת אתרוג ונתיב למנהל הפורום, שאם לא יהיה שם פיקוח אפקטיבי יותר, הפורום ייחסם במהלך שבוע הבא.

ולמה נטפרי לא הסתפקו באזהרה כמו באתרוג ונתיב?
חבר_של כתב:הסיבה לחסימת הפורום של אוצר החכמה היא, תגובות שם של ניקים מסויימים אשר משתלחים בכל הקדוש והיקר ליהודי חרדי. ואין תגובה של מנהלי הפורום.

אין לי מושג במה מדובר אבל ברגע שזה עובר גבול תמיד זה נמחק על ידי "איש ספר".
חבר_של כתב:כמובן שאם יהיה שם פיקוח אפקטיבי ויעיל יותר, בוודאי שזה ייפתח מיד. הפורום הוא מעולה ומאוד יעיל.

נו, אז למה לחסום תדברו אתם שיתקנו את הליקויים.
חבר_של כתב:באם אתה משתמש הרבה בפורום הנ"ל תפנה להנהלת הפורום שייצרו קשר עם המוקד הנ"ל, ויפתרו את זה, ונשמח לפתוח אותו מחדש.

איך אני יצור איתם קשר אם זה חסום לי, אין לי את המייל האישי של מי מהם.
מאמין
משתמש וותיק

שלח תודה: 1 time
קיבל תודה: 10 פעמים

הודעהעל ידי shraga » 16 יולי 2015, 22:58

אני משתמש די וותיק ומרוצה בנטפרי... אבל אני ממש לא מצליח להבין מדוע זה נחסם וחבל, אם אפשר לקבל לפחות הסבר שיניח את הדעת, מקווה שתפתחו את זה בהקדם, במקרה עיינתי שם היום עם חסימה אחרת ואיני מצליח להבין מדוע זה נחסם, גם לא נפתח שם לאחרונה איזה נושא בעייתי כלשהו
:o :( :roll: :oops: :evil:
shraga
משתמש וותיק

שלח תודה: 8 פעמים
קיבל תודה: 62 פעמים

הודעהעל ידי מאמין » 16 יולי 2015, 23:05

אני מבקש מאחד מבעלי נטפרי לקחת יוזמה להכנס לשם ולראות במו עינו, ללא מסכים, איך זה נראה שם, להתרשם, ולפתוח בהקדם, אני פשוט צריך שם כמה דברים דחופים ממש, ופשוט תקעו אתי באמצע.
מאמין
משתמש וותיק

שלח תודה: 1 time
קיבל תודה: 10 פעמים

הודעהעל ידי shraga » 17 יולי 2015, 00:20

לראשונה התאכזבתי מנטפרי...
אך גם נמלאתי הערכה כיצד הם שומרים וחוסמים כל דבר שנראה להם ראוי לחסימה למרות שיש משתמשים (ואני ביניהם ;) ) שזה לא מוצא חן בעיניהם
אך אני מאוד מקווה שידאגו שימצא פתרון לפורום הזה, זה אחד הפורומים ה"כבדים" ביותר שאני מכיר
shraga
משתמש וותיק

שלח תודה: 8 פעמים
קיבל תודה: 62 פעמים

הודעהעל ידי מנדי שלום » 17 יולי 2015, 09:15

אני חופר בפורום הנ"ל ולא מוצא מאומה אשר דורש חסימה,
אחד הבודקים חייב להיכנס לשם בעצמו ולראות שאין דובים ולא יער
מנדי שלום
משתמש וותיק

שלח תודה: 12 פעמים
קיבל תודה: 15 פעמים

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 17 יולי 2015, 11:01

shraga ומנדי שלום, לא ראיתי אינה ראיה.

חבר_של כתב:הפורום נחסם היום בנטפרי על פי בקשה שלי.
...
הסיבה לחסימת הפורום של אוצר החכמה היא, תגובות שם של ניקים מסויימים אשר משתלחים בכל הקדוש והיקר ליהודי חרדי.

זה מעורר תהיות הסיבה הזו. השאלות שעולות: האם אכן כל מה שמאופשר בנט פרי מתיימר לעמוד ברף של אי זלזול בקדוש ויקר? ויקיפדיה למשל בסדר? ומה אם אתרים גויים וחילונים שימושיים מאוד שיש שם גם דעות? האם יחסמו אתר רק בגלל דעה אפיקורסית שכתובה בו, או שזה גרוע יותר כשזה באצטלה חרדית/תורנית או שזה רק במקרה שיש ע"י החסימה להביא ללחץ על האתר שישנה את עורו?

שאלותיי הינם רק שאלות, עבור חידוד הכללים. בהחלט שאני לא תוקף או דורש תשובות, בכל מקרה אני מעריך מאוד את קיום הועדה ומוקיר להם טובה על כל פעילותם.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי נחלים » 18 יולי 2015, 21:09

הנה זה הגיע, המבחן האמיתי של 'נטפרי'!
כל הכבוד למנהלי 'נטפרי' שאינם נכנעים ללחצים של משתמשים כאלה ואחרים!
(חכם מאד שאין לוקחים כסף ולא תלויים באף אחד - וותיק ככל שיהיה)

ולעצם הענין: הייתי פעיל בעבר בפורום של אוצר החכמה, ומלבד דברים נפלאים וחכמים ש יודעי ספר - דברים המרנינים את הלב, יש גם במקום תשפוכת של דעות כוזבות וזלזול בהררים התלוים בשערה ע"י למדנים בגרוש אשר מביעים את זדון טפשות לבבם נגד גדולי עולם בכל הדורות.

ולשואלים הרבים ניתן לומר: כאשר נכנסת בטעות לאתר של גויים ונחשפת לתוכן של אפיקורסות - אתה מצווה ע"פ תורה לסור משם, אבל כאשר מדובר בפורום תורני שאינו עובר שום פיקוח של וועדה תורנית אמיתיית אלא רק שלא יקדמו נושא מסוים וכו' וכו' הרי שהסכנה שדברי האפיקורסות יחדרו ללב גדולה יותר, וטוב עשו ב'נטפרי' שהיו החלוצים לשמוע לדברי הפיקוח וחסמו מיידית את ערבוביית הדעות השוררת שם, והלוואי ויתקנו זאת (לי זה נראה בלתי אפשרי כ"כ)!

ההצמדות ל'כללי ההלכה' ללא ביקרות של וועדה כזו או אחרת - היא עצת הייצר שנותן לנו לחשוב שאפשר להיות יהודי למחצה - להשמר מתמונות תועבה ולאפשר כניסה חופשית לדעות ההשכלה והליברליזם.

אשריכם מנהלי 'נטפרי' חיזקו ואמצו!!

ולשאר החברים: עם כל הקושי לוותר על דבר שרגילים בו, בפרט כתיבה בפורום שיש בה משהו ממכר, עם כל זה עליכם לגלות הבנה ולהפנים שחייבת להיות כפיפות לוועדות רבנים ולפעמים צריכים לשלם ע"ז מחיר.
נחלים
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 113 פעמים

הודעהעל ידי מנדי שלום » 19 יולי 2015, 06:20

נחלים כתב:הנה זה הגיע, המבחן האמיתי של 'נטפרי'!
כל הכבוד למנהלי 'נטפרי' שאינם נכנעים ללחצים של משתמשים כאלה ואחרים!
(חכם מאד שאין לוקחים כסף ולא תלויים באף אחד - וותיק ככל שיהיה)

ולעצם הענין: הייתי פעיל בעבר בפורום של אוצר החכמה, ומלבד דברים נפלאים וחכמים ש יודעי ספר - דברים המרנינים את הלב, יש גם במקום תשפוכת של דעות כוזבות וזלזול בהררים התלוים בשערה ע"י למדנים בגרוש אשר מביעים את זדון טפשות לבבם נגד גדולי עולם בכל הדורות.

ולשואלים הרבים ניתן לומר: כאשר נכנסת בטעות לאתר של גויים ונחשפת לתוכן של אפיקורסות - אתה מצווה ע"פ תורה לסור משם, אבל כאשר מדובר בפורום תורני שאינו עובר שום פיקוח של וועדה תורנית אמיתיית אלא רק שלא יקדמו נושא מסוים וכו' וכו' הרי שהסכנה שדברי האפיקורסות יחדרו ללב גדולה יותר, וטוב עשו ב'נטפרי' שהיו החלוצים לשמוע לדברי הפיקוח וחסמו מיידית את ערבוביית הדעות השוררת שם, והלוואי ויתקנו זאת (לי זה נראה בלתי אפשרי כ"כ)!

ההצמדות ל'כללי ההלכה' ללא ביקרות של וועדה כזו או אחרת - היא עצת הייצר שנותן לנו לחשוב שאפשר להיות יהודי למחצה - להשמר מתמונות תועבה ולאפשר כניסה חופשית לדעות ההשכלה והליברליזם.

אשריכם מנהלי 'נטפרי' חיזקו ואמצו!!

ולשאר החברים: עם כל הקושי לוותר על דבר שרגילים בו, בפרט כתיבה בפורום שיש בה משהו ממכר, עם כל זה עליכם לגלות הבנה ולהפנים שחייבת להיות כפיפות לוועדות רבנים ולפעמים צריכים לשלם ע"ז מחיר.

אני מצטער אני חבר ותיק שם ולא ראיתי כאלה דעות מלבד ניק אחד שנחסם בקביעות ופותח לעצמו ניק חדש,
תוכל לשלוח לי בפרטי דוגמאות?
מנדי שלום
משתמש וותיק

שלח תודה: 12 פעמים
קיבל תודה: 15 פעמים

הודעהעל ידי קו נקי » 19 יולי 2015, 13:05

חברה יש כאן פוליטיקה פנימי מי שהקים את ועידת הרבנים לביצור חומות הדת אני מכיר אותו באופן אישי הבחור הזה יש לו חדר מחשבים ושירותי אינטרנט
הוא לא משתמש בסינון של נטפרי אלא מסלול ברימון ולידו הוקם גוף מתחרה ולמתחרה כן יש את נטפרי לכן הוא תוקע לו מקלות בגלגלים ולכל משתמשי נטפרי יגון ואנחה
קו נקי

שלח תודה: 0 time
קיבל תודה: 0 time

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 19 יולי 2015, 13:15

קו נקי כתב:חברה יש כאן פוליטיקה פנימי מי שהקים את ועידת הרבנים לביצור חומות הדת אני מכיר אותו באופן אישי הבחור הזה יש לו חדר מחשבים ושירותי אינטרנט
הוא לא משתמש בסינון של נטפרי אלא מסלול ברימון ולידו הוקם גוף מתחרה ולמתחרה כן יש את נטפרי לכן הוא תוקע לו מקלות בגלגלים ולכל משתמשי נטפרי יגון ואנחה

בוקר טוב לפורום.
לפני שאתה מפגין ידיעות, שים לב שזה לא במה להגיגים אל פורום טכני.
יש לך שאלה/תשובה/הצעה/רעיון בקשה. אם לא, אז אנא פנה לפורומים מתאימים.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הקודםהבא

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.