הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

fxp פתוח?

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

Re: fxp פתוח?

הודעהעל ידי מנצפך » 22 פברואר 2016, 15:27

לא צריך לייבא את הקובץ לענן.
(חוץ מזה שאין צורך, זה סיפור להעלות קבצים של מאות מגה\עשרות ג'יגה. וגם: מאיפה יהיה לי ענן? אחסון עולה כסף. אי אפשר לקטוף מהשמים...).
רק שהקישור הזה יהיה פתוח. מה הבעיה?

ולגבי ההערה של הרב דוד ל.ט.:
כיום אני מתעסק בשעות הפנאי כמתכנת וכטכנאי מחשבים. ודווקא בגלל זה, ומתוך היכרות אישית עם הנושא, אני מאמין שאפשר וצריך למצוא פתרונות לכל אחד.
ומתוך הכרת תודה עמוקה למיזם הזה ומרצון כנה לעזור לעצמי ולאחרים, חושבני שיש מקום למצוא פתרון לבעיות הנ"ל.
אין שום סינון אחר שנותן מענה לזה. אבל נט-פרי אינה כמו כולם. גם מבחינת הגוף שמאחור וגם מבחינת מנגנון הסינון. ואפשר למצוא פתרון.
אני לא בא להביע עמדה לגבי סינון מתנדבים מהשרתים הללו, אך הדעת נותנת שאין בזה בעיה. כי גם FXP עצמם לא נותנים להכניס קישורים שלא קשורים לנושא התוכנות.
מנצפך
משתמש וותיק

שלח תודה: 225 פעמים
קיבל תודה: 148 פעמים

הודעהעל ידי מנצפך » 22 פברואר 2016, 15:30

מה MAT פרסם?
מנצפך
משתמש וותיק

הודעהעל ידי yosi7708 » 22 פברואר 2016, 15:34

םןץףך כתב:לא צריך לייבא את הקובץ לענן.
(חוץ מזה שאין צורך, זה סיפור להעלות קבצים של מאות מגה\עשרות ג'יגה. וגם: מאיפה יהיה לי ענן? אחסון עולה כסף. אי אפשר לקטוף מהשמים...).
רק שהקישור הזה יהיה פתוח. מה הבעיה?

התכוונתי לייבא את הקובץ לענן שלך , ולא להוריד ולעלות שוב כמובן... ויש לנו ב MEGA 50 ג'יגה חינם.
טוב , במחשבה שני'ה אתה צודק , צריך שמתנדב יאשר קישור והוא עצמו יפתח.

דרך אגב, מי הם מקבלי ההחלטות כגון אלו בנטפרי? שלא יצא שאנחנו טוחנים מים, צריך שזה יגיע לאזניים\העיניים הנכונות...

וזה מה ש MAT פרסם אתמול :
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=253779
yosi7708
משתמש וותיק

שלח תודה: 19 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 22 פברואר 2016, 16:12

אתם טוחנים מים בגלל 1. שאתם לא באמת מכירים את סטייל האיכות של נטפרי 2. לא באמת הצעתם אף הצעה נכונה מבחינת מנגנון טוב ובטוח לסינון/פתיחה.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי מנצפך » 22 פברואר 2016, 16:20

MAT, למה לא פרסמת את זה כאן?
מנצפך
משתמש וותיק

הודעהעל ידי מנצפך » 22 פברואר 2016, 16:28

דוד ל.ט. כתב:אתם טוחנים מים בגלל 1. שאתם לא באמת מכירים את סטייל האיכות של נטפרי 2. לא באמת הצעתם אף הצעה נכונה מבחינת מנגנון טוב ובטוח לסינון/פתיחה.

למה?
רק קישור שמגיע רק מפורום תוכנות מוכר (סינון קטן-מזערי), מגיע לבדיקה ע"י הגויים.
אם אושר- עובר לסינון ע"י מתנדבים.
מה הסיכוי\ן?
מנצפך
משתמש וותיק

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 22 פברואר 2016, 17:06

יש לך תוכנית, אז תפרט.
א. פורום מוכר סיכון נמוך מול תועלת רבה. בקיצור לא בטוח עדיין.
ב. בדיקת גוי, מה הוא יבדוק? הוא יוריד 12 GB של תוכנה גרפית כדי לוודא שלא מדובר בסדרת הארי פוטר או שאכן זו התוכנה אבל בקראק יש אוסף של תמונות פריצות? - סיכוי קלוש - אבל הוא ישנו. ראה להלן.
ג. כנ"ל המתנדב היהודי מה יעשה?

אני מלווה את הסינון מתחילת דרכו, וגם אני בהתחלה וגם היום יש לי הרבה תהיות במקומות בהם יש יחס קיצוני בין גודל התועלת לבין הסיכון הנמוך.
למשל:
רציתי שבהמון סוגי הורדות/תקשורות יהיה רשימה שחורה ולא להיפך (כמו סוגי קבצי עדכון שנדיר שיש בהם חשש, כל תעבורה שאיננה HTTP, תוספי כרום ועוד).
שאתרים נכבדים איכותיים מסוג stackoverflow.com יהיה פתוח בצורה גורפת וזה בשביל לחסוך על נטל בודקות התמונות (דבר שהתגלה כמגוחך כמו מישהו שלא לוקח איתו באוטו בגדים להחלפה כדי לחסוך את משקלם בצריכת הדלק).
אתרים טכניים ייפתחו לכתחילא ללא סינון תמונות ורק אחרי אוסף תלונות מוגדר יתחיל להסתנן.

בקיצור שפע רעיונות שהמכנה המשותף שלהם שהם לא הולמים את מנטליות נטפרי - ביטחון. באבטחה, כמו באבטחה, לא מוותרים לספקי ספקות. ואכן זה לא מתאים לכל אחד. וגם לי זה קשה.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 22 פברואר 2016, 18:45

לא יודע למה, אב לי זה תמיד נותן תחושה שאתה מסיט את הנושא לדברים שוליים ובלתי קשורים:

א. פורום מוכר סיכון נמוך מול תועלת רבה. בקיצור לא בטוח עדיין.
ב. בדיקת גוי, מה הוא יבדוק? הוא יוריד 12 GB של תוכנה גרפית כדי לוודא שלא מדובר בסדרת הארי פוטר או שאכן זו התוכנה אבל בקראק יש אוסף של תמונות פריצות? - סיכוי קלוש - אבל הוא ישנו. ראה להלן.
ג. כנ"ל המתנדב היהודי מה יעשה?

פורום מוכר= פורום קפדני באיכותו , זאת אומרת :
1. שאי אפשר לעלות שום קובץ שאינו תוכנה , ואם יהיה דבר כזה (ולא היה) המנהל שם ימחק את הפוסט עוד לפני הסינון.
2. שאי אפשר לעלות שום קובץ בלי לעלות סריקת וירוסים , שדרכה כבר רואים את כל הקבצים שיש בפנים.
3. "קראק עם אוסף תמונות פריצות"--- זה כנראה משהו ששייך לאתרי וירוסים למיניהם , לא לשם .
4. התוכנות המדוברות הם בעיקר של משתמש אחד (ghostE2008) זו כבר התקנה מוכנה ואפילו אין קראק...

אני כבר כ-6 שנים מוריד משם ובחיים, אבל בחיים, לא נתקלתי שבתוכנה יהיו תמונות\סרטונים כלשהם.

ובקשר ל:
רציתי שבהמון סוגי הורדות/תקשורות יהיה רשימה שחורה ולא להיפך

זה לא אמור להיות ברור שעדכוני וינדוס\דרייברים\קושחת מדפסת\מסד נתוני וירוסים יהיו פתוחים כברירת מחדל?
שאתרים נכבדים איכותיים מסוג stackoverflow.com יהיה פתוח בצורה גורפת וזה בשביל לחסוך על נטל בודקות התמונות

לא , זה ממש לא אמור להיות כך, אתר שככל הנראה בעליו גוי , ואין שום תקנון מה לעלות \לא לעלות (בשונה מהתת פורום הנ"ל), יהיה פתוח בצורה גורפת, באתרים כאלו צריך להיות בבחינת "חשדהו וכבדהו" בדגש על ה "חשדהו".

אתרים טכניים ייפתחו לכתחילא ללא סינון תמונות ורק אחרי אוסף תלונות מוגדר יתחיל להסתנן.

לא יעלה על הדעת!!! מה זה "אוסף תלונות מוגדר"--- אחרי שכמה יהודים יכשלו במשהו ח"ו?

כך שגם אם כן וגם אם לא הדוגמאות הנ"ל שונות בהחלט מההצעה כאן.
yosi7708
משתמש וותיק

שלח תודה: 19 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

הודעהעל ידי mat » 22 פברואר 2016, 19:38

מי מכיר פה את FXP ??
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים