הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

פתיחת אתר באופן אישי

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

Re: פתיחת אתר באופן אישי

הודעהעל ידי HUBHCBH » 29 יולי 2015, 12:04

לכן הוא כתב שיפתחו לאדם ספציפי.
כמו שנט פרי אומר שזה לא אינטרנט כשר, רק למי שחייב אינטרנט לפחות שיהיה הרע במיעוטו, ולכן אין הכשר,
לפי מה שאתה אומר, כל הבניה של נטפרי היתה שגויה, כי "ליהודי המסכן" שצריך אינטרנט לא צריך לדאוג.
ושוב, ההדגשה היתה שיפתחו לו בלבד ולא לכולם!
כולנו יודעים שבשאר הסינונים גם דברים שאתה לא צריך, הם פתוחים.

וכמו שהמשנה באבות אומרת "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו", יהי רצון שלא תזדקק לאתר לא ראוי, והלוואי שלא תזדקק כלל לאינטרנט/מחשב/טלפון כשר וכו'
HUBHCBH
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 67 פעמים

הודעהעל ידי נחלים » 29 יולי 2015, 13:10

אני לא בטוח שאני מבין איך שזה עובד, אבל לפי קוצר השגתי נראה לי שאין אפשרות כזו.

בנטפרי השיטה שמה שנקי - פתוח לכולם, ומה שלא - סגור.
האופציה של פרופיל אישי נועדה בכדי לתת מענה לקהילות ולפרטים שמעונינים לצמצם את אפשרויות הגלישה שלהם גם בתוך המותר! אחרי שבנו את הממשק של הגדרות הסינון - כל אחד לפי הרמה הרוחנית שלו בוחר מה להוריד ומה להוסיף ובוחר לעצמו פיקוח ומשלב זה נטפרי מחוץ לסיפור = הם לא צריכים להעניק לו מענה יומיומי של פתיחה וסגירת אתרים באופן אישי (רק בממשק הכללי כמו עד היום)

היות ו'נטפרי' עובדים בהתנדבות מלאה נראה לי שזה בלתי אפשרי להפיל עליהם שישנו את הפרופיל האישי ברמת הספק ויאפשרו לכל אחד דברים שהם לא 100% לפי אישור רב וכדו'
נחלים
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 113 פעמים

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 29 יולי 2015, 17:40

HUBHCBH כתב:לכן הוא כתב שיפתחו לאדם ספציפי.
כמו שנט פרי אומר שזה לא אינטרנט כשר, רק למי שחייב אינטרנט לפחות שיהיה הרע במיעוטו, ולכן אין הכשר,
לפי מה שאתה אומר, כל הבניה של נטפרי היתה שגויה, כי "ליהודי המסכן" שצריך אינטרנט לא צריך לדאוג.
ושוב, ההדגשה היתה שיפתחו לו בלבד ולא לכולם!
כולנו יודעים שבשאר הסינונים גם דברים שאתה לא צריך, הם פתוחים.

וכמו שהמשנה באבות אומרת "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו", יהי רצון שלא תזדקק לאתר לא ראוי, והלוואי שלא תזדקק כלל לאינטרנט/מחשב/טלפון כשר וכו'

הגעתי למקומו הרבה פעמים תאמין לי. אני יותר מיום או יומיים א. מתכנת ב. עם אינטרנט.
"בשאר הסינונים יש דברים שלא צריך"
לא ממש. בנתיב וגם באתרוג אתה יוכל לסגור מה שאתה רוצה. ע"י בקשה.
וחוץ מזה בגלל שסינונים אחרים לא מושלמים אתה מבקש מנט פרי להיכנס לנישה שסותרת את כל יתרונה.
הרי ברור לך שמצב בו סינון בא לקראת "אדם ספציפי ואתר ספציפי" זה ממש לא אידאלי:
זה יוצר גמישות בהגדרה. פתוח או לא?, כן לא תלוי. האם האתר הזה פסול? בשבעים אחוזים. תלוי כמה הבן אדם מתחנן בטל' (אין טל'!).
זה מצריך משאבים (שמיותרים לגמרי לעצם הסינון) לדון בבקשות האלה בכובד ראש ראוי.
זה מאוד אפור מבחינת המחליט: הוא לא יכול לדעת כמה האתר חשוב, עד כמה הוא "לא טוב", עד כמה הבן אדם צריך את זה. וגם אין לו רב בתוך הכיס להכריע.
זה יוצר מצב שהיות האדם מחובר ע"י נט פרי איננה ערובה מושלמת להיותו עם אינטרנט סטרילי.

אגב: (אתר ספורט נחשב בעינך כדוגמה מצויינת לכתוב פה. לא היית מעיז לכתוב כאן על חרדי שבאמצע פיתוח אתר הכרויות (אתה חושב שאין כאלה מקרים?) אז אולי אתה מצפה מהמפתח הזה להתפטר או לפחות לא בא לקרתו לגבי הסינון. ובכן, בעיני ההבדל מטושטש מאוד. אם ספורט נחשב בעינך ענף מורחק רק בגלל עודף אלרגנים חרדיים (כמו גידול כלבים למשל שזה לא בגלל איסור או בעיה) אז זה סיבה לפתוח את זה לכולם. אלא מאי? שיש בעיות נוספות באתר ספורט כמו צניעות וכו'... אז אנחנו הולכים על חוט דק וזה עוד במשל אידאלי).

בקשר לאחד שמפתח אתר בעצמו יש עוד בעיה. הרבה פעמים המסננים לא יכולים להיחשף לתוכן האתר והוא כן (אתרים פרטיים עם אימות וכו'), מה שמקשה על המסננים לקבוע שזה בסדר. אולי נט פרי תפתח מודל שיאפשר לבן אדם להיכנס לאתר שלו/בפיתוחו ע"י הוכחת בעלות בדומה לגוגל אנליסטיק וכדו'.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי גיטי 123 » 29 יולי 2015, 23:32

אני דווקא בעד שמי שיש לו צורך, יסביר עליו כאן.
כלומר יש מעלה גדולה בכך שמנסים להציע רעיונות כדי להביא את נטפרי לכלל ציבור החרדי.
על סמך הידיעה שמאט מנסה ככל יכולתו לנסות להשביע את רצון כולם ולענות על כמה שיותר צרכים,
אני בטוחה שיהיו לו רעיונות נוספים בעקבות האשכול הזה
גיטי 123
משתמש וותיק

שלח תודה: 63 פעמים
קיבל תודה: 80 פעמים

הודעהעל ידי מלבב » 30 יולי 2015, 01:07

גיטי 123 כתב:אני דווקא בעד שמי שיש לו צורך, יסביר עליו כאן.
כלומר יש מעלה גדולה בכך שמנסים להציע רעיונות כדי להביא את נטפרי לכלל ציבור החרדי.
על סמך הידיעה שמאט מנסה ככל יכולתו לנסות להשביע את רצון כולם ולענות על כמה שיותר צרכים,
אני בטוחה שיהיו לו רעיונות נוספים בעקבות האשכול הזה

אהבתי, זהו ממש חשיבה בכיוון הנכון!!
מלבב
משתמש וותיק

שלח תודה: 371 פעמים
קיבל תודה: 86 פעמים

הקודם

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.