במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו,
בואו!
ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.
דוד ל.ט. כתב:אני חושב שלא רק RL נושא בנטל הבעיה אלא גם בנק ירושלים הנכבד. אם כי אני מבין מצויין שאתה אומר בכל ספק אין לי בעיות אז בבקשה תסדר לי, ומבין גם שלהתמודד מול הבנק זה אומר לעבור לאחר .
A052 כתב:דוד ל.ט. כתב:אני חושב שלא רק RL נושא בנטל הבעיה אלא גם בנק ירושלים הנכבד. אם כי אני מבין מצויין שאתה אומר בכל ספק אין לי בעיות אז בבקשה תסדר לי, ומבין גם שלהתמודד מול הבנק זה אומר לעבור לאחר .
לא זכיתי להבין.
אם בכל הספקים האתר עובד ורק בRL לא, מי אמור לסדר את התקלה RL, או הבנק שרק לקוחות בודדים הם דרך RL?
דוד ל.ט. כתב:A052 כתב:דוד ל.ט. כתב:אני חושב שלא רק RL נושא בנטל הבעיה אלא גם בנק ירושלים הנכבד. אם כי אני מבין מצויין שאתה אומר בכל ספק אין לי בעיות אז בבקשה תסדר לי, ומבין גם שלהתמודד מול הבנק זה אומר לעבור לאחר .
לא זכיתי להבין.
אם בכל הספקים האתר עובד ורק בRL לא, מי אמור לסדר את התקלה RL, או הבנק שרק לקוחות בודדים הם דרך RL?
החשבון שלך לא נכון.
זה שבכל הספקים זה עובד אכן מטיל צל תחרותי על RL (תסדר שיהיה לי כמו כולם, לא מעניין אותי למה)
אבל ה"אשם" יכול להיות בהחלט בנק ירושלים, אף אם ה"באג" הזה יהיה משמעותי ללקוח מני אלף.
סיבת העניין זה חסימה (כנראה מובנית) בטחונית של בקשות רבות מIP אחד. החסימה הזו היא על חשבון הלקוח כי זכותו של לקוח להיות מנוי על רשת שנותנת 100 משתמשים לIP, ואחד מהמאה האלה יכולים להיות בית עסק של 1000 עמדות.
IZAK כתב:RL כבר סידרו את זה.
זה עובד כבר.
חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות
משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים