הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

התנדבות בפתיחת סרטונים כשרים ביוטיוב  הנושא נפתר

יש לכם הצעה לשיפור? נתקלתם בבעיה? ספרו לנו

Re: התנדבות בפתיחת סרטונים כשרים ביוטיוב  הנושא נפתר

הודעהעל ידי yosi7708 » 09 מרץ 2016, 23:41

shukiha כתב:אם אפשר לשאול (וכבודם במקומם מונח)איך יוכל בנ"א שלא מבין את ההשקפה (ואולי לא יודע )את ההשקפה/דרך של נטפרי לסנן ולהתאים דברים למשתמשי נטפרי?
‎משיטוט רחב בפורום, באתר החברה, וכמובן גלישה כמה ימים בנטפרי הבנתי כך: ההשקפה של נטפרי .1.לחסום כל אתר שמוגדר כבעייתי, ומה שמוגדר כנקי לפתוח תחת בקרה מחמירה של רובוטים וסינון אנושי.‏‎
‎‏2. אין תמונות נשים כלל! ברמת העיתונים החרדיים ביותר.והחידוש הגדול פה: לא סומכים על שום רובוט\גורם אלקטרוני בתמונות, פשוט יש גויות שעוברות תמונה אחר תמונה וזה דבר ענק. אז אם אני כן רואה וידאו מהסוג הנ"ל, אני מנוע מהאפשרות להבחין אם הוא מתאים להשקפת נטפרי או לא... בקיצור, באתי במטרה לעזור לכלל, נכון לעכשיו, זה נראה שאין הענות מצד ההנהלה, אשמח לתשובה חותכת מההנהלה, אם כן, נתחיל (הבטחתי 100 ראשונים, שיש לי מוכנים...). אם לא, ננעל את השרשור כידידים, העיקר שלא יהפוך לאשכול בנושא השקפה שא"כ אין לדבר סוף.‏
yosi7708
משתמש וותיק

שלח תודה: 19 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

Re: התנדבות בפתיחת סרטונים כשרים ביוטיוב

הודעהעל ידי mat » 10 מרץ 2016, 00:01

אני מתלבט. האם כדאי להשקיע ברעיון כזה.

כי זה רעיון זמני. ואנחנו חושבים על העתיד. שאז יהיה יותר כסף לנטפרי ויהיה יותר נקודות למשתמשים.

אז להשקיע ברעיון זמני. שצריך להשקיע בו הרבה. כי פעם היה אחד שגם שלח לי כמות גדולה של סרטונים והוא סיפר לי שעבר עליהם אחד אחד.

ובסוף התברר שהם לא מתאימים. והיינו צריכים לבדוק אחד אחד כדי ללדעת מה להכניס ומה לא.
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 10 מרץ 2016, 00:22

mat כתב:אני מתלבט. האם כדאי להשקיע ברעיון כזה.

כי זה רעיון זמני. ואנחנו חושבים על העתיד. שאז יהיה יותר כסף לנטפרי ויהיה יותר נקודות למשתמשים.

אז להשקיע ברעיון זמני. שצריך להשקיע בו הרבה. כי פעם היה אחד שגם שלח לי כמות גדולה של סרטונים והוא סיפר לי שעבר עליהם אחד אחד.

ובסוף התברר שהם לא מתאימים. והיינו צריכים לבדוק אחד אחד כדי ללדעת מה להכניס ומה לא.

טוב,קודם כל תודה על התגובה... ובקשר לרעיון, לשיקולך כמובן... נחכה למסקנות... :)
yosi7708
משתמש וותיק

הודעהעל ידי מנצפך » 10 מרץ 2016, 11:31

לדעתי ישנה בעיה.
איך אפשר לדעת על מי לסמוך?
אם זה העסקה, בתשלום, אפשר להכתיב כללים. אבל בהתנדבות, מי ערב לכך שלא כל אחד יעשה כרצונו.
צריך לדעת איך לתת מענה לבעיית האמינות.
אולי בדיקה כפולה, אולי תהיה רשימת מתנדבים כאן מהפורום או משהו כזה.
מנצפך
משתמש וותיק

שלח תודה: 225 פעמים
קיבל תודה: 148 פעמים

הודעהעל ידי רחמים » 10 מרץ 2016, 11:42

yosi7708 כתב:שוב אין הכוונה ל"רפש" אלא לתכנים נקיים מאוד שאינם לאופי נטפרי , לדוגמא , אני רשום כמנוי ביוטיוב לערוץ ‏JEM ‎‏ למי שלא יודע זה ערוץ מדיה שברשותם מאגר עצום של סרטוני הרבי מליובאויטש בזכויות בלעדיות , ובנוסף אחת לכמה זמן מעלים וידאו בן כ 20 דק' של אנשים שמספרים אירועים מיוחדים \ מופתים שראו ומידי פעם בסרטוני חלוקות דולרים\סיפור אישי יש גם נשים שהתברכו (הכל בצניעות כמובן) להשקפתי זה בסדר, לאופי הסינון של נטפרי זה לא בסדר, ואני מכבד את זה מאוד מאוד!!

"תכנים נקיים מאוד שאינם לאופי נטפרי" אתה אומר דבר והיפוכו בנשימה אחת.
הרי נטפרי בעד פתיחה כמה שיותר רחבה, רק מה שאסור מעיקר הדין סוגרים ללא פשרות.
אם לדעת רבני נטפרי אסור לגבר לצפות באישה המספרת את סיפור חייה למה שיהיה מותר לנו לבקש מהמתנדב לעשות את זה עבורנו?!
יבוא כל מתנדב ויגיד אני מתיר לראות דברים כאלו בשבילי זה נקי, ונטפרי צריכים לעודד דבר כזה ולהשתמש בשירות שלו ולתת לדבר כזה לגיטימציה?!

תן לנטפרי זמן לצמוח מבפנים ואז הסינון של יוטיוב יהיה הרבה יותר מהיר מאשר עם מתנדבים.
זה רק עינין של זמן עד לא יהיה צורך במתנדבים כלל וכלל. נטפרי תהיה מבוססת בע"ה.
סמל אישי של המשתמש
רחמים
משתמש וותיק

שלח תודה: 469 פעמים
קיבל תודה: 454 פעמים

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 10 מרץ 2016, 13:52

אני אסביר את הויכוח של רחמים ויוסי:
רחמים טוען שלא יעלה על הדעת שמיזם יעזר בהתנדבות כזו שמחייבת שהתנדב יהיה במצב ממנו הוא מנסה להציל.
יוסי טוען, שנטפרי באה להציל מרפש, רק קווי המנטילות שלה רחוקים מההגדרה הזו מאוד והוא נמצא בין לבין.
חוזר רחמים ואומר שקוי המנטליות האלה מוגדרים כהכרח וממילא מה שאחריו זה חלק ממש ממה שהיא באה למנוע, ולא יעלה על הדעת שהיא תעזר ממישהו שלצורך העזרה נמצא במקום הזה (הכשר להשקפתו של יוסי).

אני סבור שרוח הדברים של רחמים נכונה אף שניתן להתפלסף ללא סוף. אני לא מסכים עם הגדרתו של רחמים שמה שהרבנים הורו לחסום זה איסור מעיקר הדין בכל מצב, כי הרי הוראות הרבנים זה על סינון כללי ולא על סיטואציה מסויימת. למשל אישה שרואה סרטון בו רואים אישה זה לא בעייתי, ואף גבר רגיל לצפות הרי באשתו או באימו, ואדם לא צריך להימנע מללכת ברחוב כדי להימנע מראיית נשים צנועות באקראי, ועדיין בגלל שלא רק נשים נמצאות בנטפרי, ואף בגברים ישנם המון מצבים (לא הרי מי שמחפש תרופה בדחיפות באתר לבין מי שמשוטט באתר משיעמום ועוד הרבה חילוקי אנשים ומצבים) אז יש כללים חד משמעים - שהם בגדר דין לכלל, ולא דין לסיטואציה.
אבל עדיין רחמים צודק לדעתי, כי הרי בשביל לגדור את כולם קובעים כללים שהעמידה בהם היא חלק מגוף הזהירות של כל הרמות של כלל הציבור, אי עמידה בכללים מפילה את הגדר לגמרי. וממילא אין לציבור להשתמש במי שלצורך העזרה - במיוחד עבורו - לא משתתף בבניית הגדר שזה בעצם פעולה נגדה.
הנושא עדין מאוד ונקל לי להבין את שתי הצדדים עד כדי כעס על השני וחוזר חלילה. אבל אבקש בגלל זה משתיכם לחדול כי ממילא במה זו לא תכריע בעניין. ולמט אפשר לשלוח בפרטי. הוא קורא ולא חייב לענות אף אם הוא שוקל בחיוב.
ותודה רבה יוסי על אכפתיותך והשתתפותך הפעילה ברעיון ותקוותי ש"תתאזרח" בסינון הזה.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 10 מרץ 2016, 14:09

דוד ל.ט. כתב:אני אסביר את הויכוח של רחמים ויוסי:
רחמים טוען שלא יעלה על הדעת שמיזם יעזר בהתנדבות כזו שמחייבת שהתנדב יהיה במצב ממנו הוא מנסה להציל.
יוסי טוען, שנטפרי באה להציל מרפש, רק קווי המנטילות שלה רחוקים מההגדרה הזו מאוד והוא נמצא בין לבין.
חוזר רחמים ואומר שקוי המנטליות האלה מוגדרים כהכרח וממילא מה שאחריו זה חלק ממש ממה שהיא באה למנוע, ולא יעלה על הדעת שהיא תעזר ממישהו שלצורך העזרה נמצא במקום הזה (הכשר להשקפתו של יוסי).

אני סבור שרוח הדברים של רחמים נכונה אף שניתן להתפלסף ללא סוף. אני לא מסכים עם הגדרתו של רחמים שמה שהרבנים הורו לחסום זה איסור מעיקר הדין בכל מצב, כי הרי הוראות הרבנים זה על סינון כללי ולא על סיטואציה מסויימת. למשל אישה שרואה סרטון בו רואים אישה זה לא בעייתי, ואף גבר רגיל לצפות הרי באשתו או באימו, ואדם לא צריך להימנע מללכת ברחוב כדי להימנע מראיית נשים צנועות באקראי, ועדיין בגלל שלא רק נשים נמצאות בנטפרי, ואף בגברים ישנם המון מצבים (לא הרי מי שמחפש תרופה בדחיפות באתר לבין מי שמשוטט באתר משיעמום ועוד הרבה חילוקי אנשים ומצבים) אז יש כללים חד משמעים - שהם בגדר דין לכלל, ולא דין לסיטואציה.
אבל עדיין רחמים צודק לדעתי, כי הרי בשביל לגדור את כולם קובעים כללים שהעמידה בהם היא חלק מגוף הזהירות של כל הרמות של כלל הציבור, אי עמידה בכללים מפילה את הגדר לגמרי. וממילא אין לציבור להשתמש במי שלצורך העזרה - במיוחד עבורו - לא משתתף בבניית הגדר שזה בעצם פעולה נגדה.
הנושא עדין מאוד ונקל לי להבין את שתי הצדדים עד כדי כעס על השני וחוזר חלילה. אבל אבקש בגלל זה משתיכם לחדול כי זה במה זו לא תכריע בעניין. ולמט אפשר לשלוח בפרטי. הוא קורא ולא חייב לענות אף אם הוא שוקל בחיוב.
ותודה רבה יוסי על אכפתיותך והשתתפותך הפעילה ברעיון ותקוותי ש"תתאזרח" בסינון הזה.

תודה רבה על התגובה .
אהבתי את הסיכום של הנושא...
מסכים עם דעתך.
חשוב לי להדגיש שאין פה שום עניין של כעס חלילה, ואני רואה את הנושא כסגור.
ישר כח!!
(אפילו עדיף לנעול, למנוע הקפצות לא קשורות בעתיד).
yosi7708
משתמש וותיק

הקודם

חזור אל נט-פרי - רעיונות - באגים - וחסימות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.