הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

איך נוכל להחשות???

כאן תוכלו לתת ולקבל מידע ועצות על השימוש בנטפרי.

איך נוכל להחשות???

הודעהעל ידי נחלים » 05 אוגוסט 2015, 18:12

כיצד אנחנו יכולים להשאר אדישים?

בחוץ משתוללת מגיפה, היא מפילה חללים כמו זבובים, בכל מקום שהיא פוגעת - היא מזיקה בוודאי, בחלק גדול מהמקרים הנזק הוא בלתי הפיך!
יש לה למגיפה תרופה....
ישנם כיום הגנות מהנזקים ומהתסמינים שלה! אפשר להינצל!!!

איך אנחנו יושבים לנו כאן ספונים מאחורי ההגנות הכי טובות ומחרישים כבלע את הקודש???
איך אנחנו לא רצים בשווקים וברחובות להכריז - יש תרופה לתחלואי האינטרנט???

איככה נוכל וראינו באובדן מולדתינו?!

(אני לא 'חסיד' של נטפרי, אני רק זועק מעומק הלב ומאהבת אחים זכה: איך עדיים רוב ה'גולשים' בציבור שלנו עדיין לא יודעים ש'איכא דרכא אחרינא'?)
נחלים
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 113 פעמים

Re: איך נוכל להחשות???

הודעהעל ידי מלא » 05 אוגוסט 2015, 19:58

חלק מהאנשים [ואני בתוכם] מחכים על התוכנה למחשב נייד, שבלעדי זה, כמעט ולא שווה כל הנטפרי.
ואפילו את"ל שיש חיבור VPN אך כל זמן שהוא נותן לעקוף אותו, דהיינו שלא להתחבר אליו, זה שוב לא שווה כלום....

וחלק מהאנשים מחכים שיעבור קצת זמן ויהיה למפעל הנשגב הזה 'נסיון'.
פשוט ביותר.
מלא
משתמש וותיק

שלח תודה: 134 פעמים
קיבל תודה: 38 פעמים

הודעהעל ידי גיטי 123 » 05 אוגוסט 2015, 20:02

דוד ל.ט. כתב:אנא אל תהפכו ל"אוהדים" של נט פרי ללא מחשבה. נט פרי זו לא תנועת נוער, או קבוצת כדור רגל, זה סה"כ דרך לעזור לאנשים שרוצים להתחבר לאינטרנט בבטחה או להפסיק לגלוש באינטנרט מסוכן. האם היא מצליחה או לא, יגידו משתמשיה ורק הם. מי שלא משתמש רשאי לחשוב מה שהוא רוצה (אכן הוא לא רשאי להעליב ולתקוף).
לדעתי, אף שנט פרי מובילה בהרבה דברים על כל סינון שהיה עד כה, אבל הסינונים האחרים מביאים עדיין תשובה מצויינת להרבה מקרים/אנשים ויש להם עדיין במקרים מסויימים אף עדיפות, וכולי תקוה שהם גם לא יישארו חייבים ויתפתחו יותר ויותר אחרי שנים של עצלות וחוסר לב, אחרי הכל מטרתה של נט פרי זה כבוד שמים ולא קרדיט זה או אחר.
אינני ממנהלי/יוצרי הסינון המופלא הזה, אבל אני מרשה לעצמי לדבר בשמם ובשם חזונם: אנא, בין בפורום זה בין בפורום אחר, לא להציג את נט פרי כ"אלטרנטיבה שלטונית"/אופוזיציה לסינונים הקיימים, ד' יעזור שיהפכו ליעילים ביותר. אין שום בעיה שיהיו כמה סינונים והיות סינון אחד טוב מהשני (אפי' שגם זה לא שחור/לבן) לא שולל את תועלתם של האחרים. נט פרי היא הצעת אלטרנטיבה לאנשים שיש להם מצב שהם לא מרוצים ממנו בין אם זה העדר אתרים נחוצים פתוחים, ובין אם זה להפך, הם מוזמנים לבדוק ולא בהכרח שהם יהיו מרוצים.

אני מדגישה בעיקר את הנקודה- שיש עדיין הרבה כאלו שנטפרי לא מתאימה לצרכים שלהם, ויש חסימות אחרות שכן.
גיטי 123
משתמש וותיק

שלח תודה: 63 פעמים
קיבל תודה: 80 פעמים

הודעהעל ידי mat » 05 אוגוסט 2015, 20:12

לא צריך לצרף אנשים.

צריך לשפר את נטפרי. עוד ועוד ועוד.

וממילא כולם יצטרפו.
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים

הודעהעל ידי מלבב » 05 אוגוסט 2015, 21:33

נחלים כתב:כיצד אנחנו יכולים להשאר אדישים?

בחוץ משתוללת מגיפה, היא מפילה חללים כמו זבובים, בכל מקום שהיא פוגעת - היא מזיקה בוודאי, בחלק גדול מהמקרים הנזק הוא בלתי הפיך!
יש לה למגיפה תרופה....
ישנם כיום הגנות מהנזקים ומהתסמינים שלה! אפשר להינצל!!!

איך אנחנו יושבים לנו כאן ספונים מאחורי ההגנות הכי טובות ומחרישים כבלע את הקודש???
איך אנחנו לא רצים בשווקים וברחובות להכריז - יש תרופה לתחלואי האינטרנט???

איככה נוכל וראינו באובדן מולדתינו?!

(אני לא 'חסיד' של נטפרי, אני רק זועק מעומק הלב ומאהבת אחים זכה: איך עדיים רוב ה'גולשים' בציבור שלנו עדיין לא יודעים ש'איכא דרכא אחרינא'?)

צודק.

אבל עדיין נטפרי מוגדרת כנמצאת בחיתולים; היא זקוקה לעוד מתנדבים, בפרט למתכנתים. עדיין אין כוח אדם שיסנן את הסרטים הטובים למשל.
בשביל לעזור לנו לכולנו - דבר ראשון הוא, לתרום ולהתרים מתנדבים ופתרונות יצירתיים. כשכולנו נבין שזה הפתרון היותר טוב עבורנו - לא יהיה מישהו שיישאר אדיש, כולם ילכו לגייס את עם ישראל רק אל נטפרי.

בכל מקרה, נקרא מכאן לכולם;
בואו להיות חלק מהמיזם המוצלח נטפרי וליטול חלק בשכלול הפיתוחים והפתרונות, לסינון מושלם של האינטרנט. אם על ידי מתנדבים, אם אל ידי פתרונות יצירתיים משלכם. וכמו כן כל רעיון אחר מועיל לקידום המיזם יתקבל בברכה.

ההתנדבות והפתרונות שלכם הוא שכרכם לנצח נצחים!
מלבב
משתמש וותיק

שלח תודה: 371 פעמים
קיבל תודה: 86 פעמים

הודעהעל ידי נחלים » 05 אוגוסט 2015, 22:13

אני יסביר קצת את עצמי:
יש אנשים שחייבים אתרי חדשות - כי הם עצמם כותבים בעיתון.
יש אנשים שחייבים אתרים עם בעיות מובהקות - כחלק מפרנסתם...
יש אנשים שצריכים שירות לקוחות עם מענה טלפוני 24 שעות - כי הם רגילים לשלם על שירות
יש אנשים שיש להם מחשב נייד - ומחובתם לחכות לתוכנה (אני הקטן בתוכם...)
יש אנשים לדאבונינו לא יכולים בלי פייסבוק וכדו' - כי הם עוסקים בקירוב...

אבל יש עוד אלפים! שאין להם אף אחת מהסיבות דלעיל והם נכשלים באיסורים דאורייתא סתם!
סתם כי אף אחד לא אמר להם, סתם כי אין להם כח להחליף ספק, סתם כי זה חדש ולא מוכר!

על זה נזעקתי "על עסקי חינם" שאנשים נופלים בחינם - לא בגלל כל סיבה אמיתיית!

ולעוסקים בקודש אחזור ואומר: חזקו ואמצו ואל תערצו - אל תפחדו מעומס, אל תבושו מהמלעיגים - ה' עמכם!
אני מקווה ובטוח שבעזרת ה' כאשר יבואו האלפים לחסות ברשת המוגנת ביותר יהיו לכם את הכוחות והמשאבים לספק את צרכיהם בשפע רב!

תדעו לכם, שמס"נ שיש לכם על כל יהודי היא נצח! וכל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא!!!
נחלים
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 113 פעמים

הודעהעל ידי HSF » 13 אוגוסט 2015, 17:13

נחלים כתב:יש אנשים לדאבונינו לא יכולים בלי פייסבוק וכדו' - כי הם עוסקים בקירוב...

אליהם אין מצב שנטפרי יתאים א עצמם, אם הם ירצו הם יצטרכו להתאים את עצמם לנטפרי, ר"ל להפסיק להשתמש בפייסבוק.
מאידך רוב שאר הדברים שציינת בעז"ה גם נטפרי ישדרג את עצמו
HSF

שלח תודה: 42 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 13 אוגוסט 2015, 17:58

HSF כתב:
נחלים כתב:יש אנשים לדאבונינו לא יכולים בלי פייסבוק וכדו' - כי הם עוסקים בקירוב...

אליהם אין מצב שנטפרי יתאים א עצמם, אם הם ירצו הם יצטרכו להתאים את עצמם לנטפרי, ר"ל להפסיק להשתמש בפייסבוק.
מאידך רוב שאר הדברים שציינת בעז"ה גם נטפרי ישדרג את עצמו

גם בשאר הדברים הם יצטרכו להתאים את עצמם או למצוא סינון מתאים.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

חזור אל נט-פרי - כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.