אהרן כתב:אם אתם יכולים להכין דברים יפים, תכינו
חבל על כל רגע
הפלטפורמה עוד תגיע
אני חושב שברגע שתהיה פלטפורמה ויראו את הדברים מול העיניים, כל הפינישים יהיו מהר. מה שבעיקר חושב זה עצם ההדרכות. אני רואה שכבר עשו כאן הרבה!
יישר כוח!!
במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו,
בואו!
ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.
אהרן כתב:אם אתם יכולים להכין דברים יפים, תכינו
חבל על כל רגע
הפלטפורמה עוד תגיע
PHAR כתב: חבר שלי שהוא מנהל קהילה ביקש שאכתוב על ההבדל בין תשתית, ספק וסינון (כל מי שלא הבין מגיע אליו לשאול), אבל אין לי ניסיון בזה.
ezra כתב:עברתי על האשכול ולא כ"כ הבנתי, אין לי שמץ בתכנות וכדו' אבל אשמח לכתוב בצורה ברורה,
פשוט לכתוב בקובץ וורד על משהו ולעלות לאשכול הזה? וכיצד אדע אם הנושא כבר הוסבר?
PHAR כתב:ezra כתב:עברתי על האשכול ולא כ"כ הבנתי, אין לי שמץ בתכנות וכדו' אבל אשמח לכתוב בצורה ברורה,
פשוט לכתוב בקובץ וורד על משהו ולעלות לאשכול הזה? וכיצד אדע אם הנושא כבר הוסבר?
בדף הראשון יש רשימה של נושאים. תעבור על האשכול ותבדוק את הקבצים המצורפים. זה מה שכבר עשו ועל זה אין צורך לכתוב.
בעיקרון הרעיון הוא לכתוב מדריכים קצרים וברורים כך שבנושאים שוליים לא יקרה כלום אם כתבת על משהו שכבר כתבו (מקסימום ישלבו את שניהם, שני גישות יכולות לתת צורת הבנה יותר מלאה). אם אתה מתחיל לכתוב על נושא מסובך וארוך, תודיע שהתחלת כדי שלא יהיו כפילויות.
אורי כתב:ודאי רצוי שיהיה באנגלית יש כבר הרבה הרבה משתמשים דוברי אנגלית שמתקשים עם העברית.
PHAR כתב:שאלה: יש צורך במדריכים באנגלית (פלטפורמה בשתי שפות)?
dovidstroh כתב:אורי כתב:ודאי רצוי שיהיה באנגלית יש כבר הרבה הרבה משתמשים דוברי אנגלית שמתקשים עם העברית.
תמונות בנטפרי - כל המידע + תמונות - אנגלית
משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים