הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

קהילות

כאן תוכלו לתת ולקבל מידע ועצות על השימוש בנטפרי.

Re: קהילות

הודעהעל ידי mat » 15 יוני 2016, 21:29

אמת ואמונה כתב:לא מבין מה הקשר פסיכולוגים. אינטרנט לפי דעת הרבנים מותר רק לצורך. כלומר מה שלא לצורך אסור. וכלומר לגלוש באתר קול חי לדעתי למשל זה לא צורך. פשוט וקל.

אתה לא יודע איזה הבדל עצום יש בין מה שהרבנים אומרים בפומבי לבין מה שהם אומרים בפרטי.
בפרטי הם יכולים להתיר לבן אדם להיכנס לכיכר השבת. לווסטאפ. ולכל מיני דברים מוזרים.
איך אנשים מצליחים לשכנע את הרבנים אין לי מושג. אבל יכול להיות שיש אנשים שבאמת צריכים את זה. בלי זה הם יהיו משוגעים (או שיהיו עם אינטרנט פתוח :lol: )
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים

הודעהעל ידי אמת ואמונה » 15 יוני 2016, 23:02

mat כתב:
אמת ואמונה כתב:לא מבין מה הקשר פסיכולוגים. אינטרנט לפי דעת הרבנים מותר רק לצורך. כלומר מה שלא לצורך אסור. וכלומר לגלוש באתר קול חי לדעתי למשל זה לא צורך. פשוט וקל.

אתה לא יודע איזה הבדל עצום יש בין מה שהרבנים אומרים בפומבי לבין מה שהם אומרים בפרטי.
בפרטי הם יכולים להתיר לבן אדם להיכנס לכיכר השבת. לווסטאפ. ולכל מיני דברים מוזרים.
איך אנשים מצליחים לשכנע את הרבנים אין לי מושג. אבל יכול להיות שיש אנשים שבאמת צריכים את זה. בלי זה הם יהיו משוגעים (או שיהיו עם אינטרנט פתוח :lol: )

אין בעיה, אבל מי שלא רוצה דברים כאלו אין לו גם זכות למסלול משלו?

אגב, בעניין וואטסטפ למשל, די ברור שמי שיש לו את זה הוא משוגע. או בצורה יותר ברורה, מי שמרגיש שהוא משוגע בלי זה ודאי שהוא משוגע עם זה... ;)
אמת ואמונה

שלח תודה: 7 פעמים
קיבל תודה: 6 פעמים

הודעהעל ידי אמת ואמונה » 15 יוני 2016, 23:05

PHAR כתב:
אמת ואמונה כתב:כלומר לדעתך צריך שיהיה בנטפרי פתוחים כל סרטי הווידאו שאין בהם תמונות תועבה, כל משחקי האינטרנט, וכן הלאה.
להכין רשימה לבנה שחורה זה בדיוק כמו להצמיד למחשב דף ממו ובו רשימת האתרים שהחלטת לא לגלוש אליהם. אם מישהו סבור שאפשר לשבת מול אינטרנט ולהחליט "לשם אני לא גולש" לא צריך להקים את נטפרי ולא שום סינון...

דוד ל. ט. הקים אתר שמרכז את כל הסרטונים הפתוחים בנטפרי בצורה של חיפוש בלבד, ומוגבל עד 30 תוצאות, רק כדי שלא יהיה בזבוז זמן. וגם מאט (שהוא הראש פה) לא הסכים לשים את הקישור לאתר בדף הבית של נטפרי. כך שהם נגד בזבוז זמן, רק שהם לא יסגרו שום דבר תקין בגלל שאחד לא רוצה אותו, בדיוק כמו שלא יפתחו שום דבר בעייתי בשביל אחד שכן רוצה. דבר שאין בו תועלת כלל אני מאמין שסוגרים.

לא צריך סינון? באמת? ומה תעשה עם תמונות? ופרסומות? שקופצים לך מול העיניים בכל פינה? זה בלבד שווה את הקמתה של נטפרי, והגיע הזמן להפריד בין בזבוז זמן (איסור כשלעצמו, אבל משום מה כועסים על נטפרי יותר מאשר החבר שעיכב אותך לשיחת חולין) לאיסורים חמורים.

קיצור מה שאני אומר, שבמקום למשוך את השמיכה הקצרה לכל הצדדים ולנסות להלך נגד רוחו של כל אחד, למה אי אפשר לעשות כמה מסלולים ובא לציון גואל. ואם צריך סכום מינימום של אנשים כדי להחשב 'קהילה' ואז לקבל מסלול, אשתדל לארגן...
אמת ואמונה

הודעהעל ידי בהצלחה » 15 יוני 2016, 23:16

אמת ואמונה כתב:
ClickOne כתב:אתה יכול להתאים אישית את הרשימה הלבנה והשחורה שלך, ואז לתת לחבר לשנות את הסיסמא ושרק הוא ידע את הסיסמא
ואז כשאתה באמת צריך להוסיף אתר, אתה מבקש ממנו.

רק תבחר מישהו שלא ייתן לך אפשרות להוסיף כל דבר, או שלא זמין ליד מחשב כל הזמן. וככה תדע שזה "סיפור ארוך" להוסיף אתר ותעשה את זה רק ממש כשתצטרך

תודה על הרעיון. בכל אופן חיפשתי דרך אחרת

למה לחפש דרך אחרת :?: :?: :?:
בהצלחה

שלח תודה: 54 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

הודעהעל ידי אורי » 15 יוני 2016, 23:22

אהרן כתוב
אגב, מוזר, אתה משתמש בנט ולא יודע כתובות של אתרים?

כפי ניסיוני זה לא מוזר בכלל. הרבה מצטרפים חדשים לא יודעים כמעט כלום ורק יודעים שהם צריכים מייל ונטפרי יכול לתת להם זאת באופן מסונן.

ואגב נראה שזה מקום שאפשר להתקדם, להקל על אנשים האלה ושהיה פרופליים מוכנים אחד לממיל בלבד ואחד עם מיילים ובנקים וכו'. (נכון זה נשמע מוזר לאנשים עם ניסיון בנט אבל כך היא)!
אורי
משתמש וותיק

שלח תודה: 46 פעמים
קיבל תודה: 40 פעמים

הודעהעל ידי אמת ואמונה » 15 יוני 2016, 23:36

בהצלחה כתב:
אמת ואמונה כתב:
ClickOne כתב:אתה יכול להתאים אישית את הרשימה הלבנה והשחורה שלך, ואז לתת לחבר לשנות את הסיסמא ושרק הוא ידע את הסיסמא
ואז כשאתה באמת צריך להוסיף אתר, אתה מבקש ממנו.

רק תבחר מישהו שלא ייתן לך אפשרות להוסיף כל דבר, או שלא זמין ליד מחשב כל הזמן. וככה תדע שזה "סיפור ארוך" להוסיף אתר ותעשה את זה רק ממש כשתצטרך

תודה על הרעיון. בכל אופן חיפשתי דרך אחרת

למה לחפש דרך אחרת :?: :?: :?:

תשובות אפשריות (רשימה חלקית):
1. אין לי חברים בכלל
2. לא נעים לי לנדנד לאנשים
3. לא מצאתי חבר כזה. מצד אחד חבר מספיק טוב שיסכים לכאב ראש הזה מצד שני לא מידי טוב שידע להיות קשה איתי ולא לפתוח הכל. חוץ מזה שיהיה לו אינטרנט ושיבין בזה.
4. לא מוכן שאנשים ידחפו את אפם לתוך המחשב שלי.
5. כל התשובות נכונות
אמת ואמונה

הודעהעל ידי mat » 15 יוני 2016, 23:54

בקרוב. יהיה סדר חדש בתגיות.

ויהיה שם כל מיני תגיות איכותיות הרבה יותר.
כלומר יהיה תגית של גימל שתפתח רק גימל. על קירבו וכרעיו.
אני רוצה גם לעשות תגית מסוימת לא ידע איך אני יקרא לה. אבל שמה יהיה כל האתרים הכי נקיים. או הכי נצרכים ויבשים. אולי נשאל רב על כל אתר ואתר.
וזה יהיה ברירת מחדל לכל משתמש חדש.

אולי נקרא לה מהדרין. אבל בעצם אין מהדרין באינטרנט .
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים

הודעהעל ידי אמת ואמונה » 16 יוני 2016, 00:09

mat כתב:בקרוב. יהיה סדר חדש בתגיות.

ויהיה שם כל מיני תגיות איכותיות הרבה יותר.
כלומר יהיה תגית של גימל שתפתח רק גימל. על קירבו וכרעיו.
אני רוצה גם לעשות תגית מסוימת לא ידע איך אני יקרא לה. אבל שמה יהיה כל האתרים הכי נקיים. או הכי נצרכים ויבשים. אולי נשאל רב על כל אתר ואתר.
וזה יהיה ברירת מחדל לכל משתמש חדש.

אולי נקרא לה מהדרין. אבל בעצם אין מהדרין באינטרנט .

וונדרפול
אבל מה זה תגיות?
אמת ואמונה

הודעהעל ידי בהצלחה » 16 יוני 2016, 00:32

תמונה אחת שווה אלף מילים
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקובץ המצורף להודעה זאת.
בהצלחה

שלח תודה: 54 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

הודעהעל ידי אמת ואמונה » 16 יוני 2016, 00:48

בהצלחה כתב:תמונה אחת שווה אלף מילים

אה, זה :|

טוב, אלך לחפש, אולי בכל אופן אמצא חבר...
אמת ואמונה

הקודםהבא

חזור אל נט-פרי - כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.