מן המודיעין כתב:אפשר בספק הזה x2one הוא נותן 100 שקל ספק ותשתית ל15 מ"ב ו120 ל40 ספק ותשתית
איך מגיעים אליהם ?
במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו,
בואו!
ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.
מן המודיעין כתב:אפשר בספק הזה x2one הוא נותן 100 שקל ספק ותשתית ל15 מ"ב ו120 ל40 ספק ותשתית
רמה פלוס כתב:מישהו מצא פיתרון?
יד2 עובד רק מאוחר בלילה.
שעות אחה"צ והערב, האתר סגור.
מה עושים בעניין?
ליכט כתב:מן המודיעין כתב:אפשר בספק הזה x2one הוא נותן 100 שקל ספק ותשתית ל15 מ"ב ו120 ל40 ספק ותשתית
איך מגיעים אליהם ?
mat כתב:רחמים כתב:גם ככה אנחנו משלמים 40 ש"ח שזה הרבה, ראה ב 018 כל המהירויות עד 200 מגה ב-18 ₪ לחודש בלבד!
אני חושב ש40 שקל זה קצת בשביל הכאב ראש שהסינון גורם לו.
רחמים כתב:mat כתב:רחמים כתב:גם ככה אנחנו משלמים 40 ש"ח שזה הרבה, ראה ב 018 כל המהירויות עד 200 מגה ב-18 ₪ לחודש בלבד!
תפרט בבקשה, הרי כל שעליהם לעשות הוא להיות ספק כמו כל הספקים, ורק להתקין את נטפרי באופן חד פעמי, ונטפרי עושה את כל הסינון, וגם נותנת שירות לקוחות, אז מה יש ל RL יותר עבודה ממה שיש לכל ספק?
ולמה לא לתת לכל אחד IP יחודי מה זה עולה להם יותר כסף?
דוד ל.ט. כתב:ספק ככל הספקים?
לספקים הגדולים יש מינימום עשרות אלפי משתמשים. כל אחד משלם כ18 ש"ח מינימום.
בסדר גודל כזה זה משתלם.
רחמים כתב:mat כתב:רחמים כתב:גם ככה אנחנו משלמים 40 ש"ח שזה הרבה, ראה ב 018 כל המהירויות עד 200 מגה ב-18 ₪ לחודש בלבד!
תפרט בבקשה, הרי כל שעליהם לעשות הוא להיות ספק כמו כל הספקים, ורק להתקין את נטפרי באופן חד פעמי, ונטפרי עושה את כל הסינון, וגם נותנת שירות לקוחות, אז מה יש ל RL יותר עבודה ממה שיש לכל ספק?
ולמה לא לתת לכל אחד IP יחודי מה זה עולה להם יותר כסף?
ליכט כתב:40 שקל זה בגלל הכאב ראש שהסינון גורם לו, או בגלל שהוא עדיין חברה קטנה ???
משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים