יצרו עימי קשר מאחת החסימות וניסו לשכנע אותי שלא לבטל את המנוי, בין הטיעונים הם אמרו שבנטפרי הסינון פועל גם באתרי בנקים וכרטיסי אשראי ומשכך האחראים על הסינון יכולים לראות את כל הנתונים האישיים ואף לעשות בהם שימוש!
האם זה נכון?
במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו,
בואו!
ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.
יוחנן כתב:יצרו עימי קשר מאחת החסימות וניסו לשכנע אותי שלא לבטל את המנוי, בין הטיעונים הם אמרו שבנטפרי הסינון פועל גם באתרי בנקים וכרטיסי אשראי ומשכך האחראים על הסינון יכולים לראות את כל הנתונים האישיים ואף לעשות בהם שימוש!
האם זה נכון?
יוחנן כתב:יצרו עימי קשר מאחת החסימות וניסו לשכנע אותי שלא לבטל את המנוי, בין הטיעונים הם אמרו שבנטפרי הסינון פועל גם באתרי בנקים וכרטיסי אשראי ומשכך האחראים על הסינון יכולים לראות את כל הנתונים האישיים ואף לעשות בהם שימוש!
האם זה נכון?
יוחנן כתב:לא הקלטתי
הוא אמר שטכנית גם הם יכולים רק שהם יצרו במערכת נטרול שליטה על אתרים אלו, כך שאין אפשרות לתמיכה טכנית לבדוק שם נתונים. אבל בנטפרי (כך לדבריו) הסינון מתבצע גם באתרי הבנקים ולכן יש לתמיכה טכנית גישה חופשית לכל הפרטים האישיים.
יוחנן כתב:הוא אמר שטכנית גם הם יכולים רק שהם יצרו במערכת נטרול שליטה על אתרים אלו, כך שאין אפשרות לתמיכה טכנית לבדוק שם נתונים.
יוחנן כתב: אבל בנטפרי (כך לדבריו) הסינון מתבצע גם באתרי הבנקים ולכן יש לתמיכה טכנית גישה חופשית לכל הפרטים האישיים.
mat כתב:נשמח אם תשלח לנו הקלטה של השיחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים