הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

יוטיוב, גוגל פליי ושרתי הורדות???

כאן תוכלו לתת ולקבל מידע ועצות על השימוש בנטפרי.

יוטיוב, גוגל פליי ושרתי הורדות???

הודעהעל ידי yosi7708 » 17 פברואר 2016, 14:53

שלום רב , אני משתמש רימון ואני די שוקל לעבור לנטפרי יש לי רק כמה שאלות , אשמח אם תוכלו לענות לי:

1. איך עובד הסינון ביוטיוב ? יש ערוצים שלמים פתוחים כבר (כגון : פריד, שוואקי, JEM) או שעדיין בקושי יש?
2.שאתם אומרים שיש סינון תמונות קפדני , זה אומר שגוגל תמונות פתוח ? אם כן , זה גדול....
3. גוגל פליי (בלי תמונות,כמובן), פתוח \סגור\ אפשר לפתוח?
4. יש דרך לפתוח שרתי הורדות לגמרי ברשימה המיוחדת שלי : כגון: F2H, MEGA וגוגל דרייב ציבורי?

תודה מראש לעונים!!

נ.ב. יש אולי אתר כלשהו שאפשר לראות שם מה האתרים הפתוחים?
yosi7708
משתמש וותיק

שלח תודה: 19 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

Re: יוטיוב, גוגל פליי ושרתי הורדות???

הודעהעל ידי mat » 17 פברואר 2016, 14:56

לא אל תעבור. לפי רשימת הבקשות שלך זה לא נשמע מתאים.
mat
משתמש וותיק

שלח תודה: 92 פעמים
קיבל תודה: 893 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 17 פברואר 2016, 15:05

mat כתב:לא אל תעבור. לפי רשימת הבקשות שלך זה לא נשמע מתאים.

תודה , אתה פשוט צדיק!!!

אבל אני לא מוותר על החויה לגלוש אצלכם ומחר כשאני אחליף את התשתית מהוט לבזק בעז"ה (בלי קשר לעניין הזה) אבקש מישי לנסות קצת...

נ.ב. חבל שאתם מקובעים רק על תשתית אחת שהיא מאוד יקרה (41 ש"ח לעומת המתחרות 18-30 ש"ח) ולא כזו איכותית , זה נותן הרגשה של "עסקת חבילה" - ואז יוצא שמשלמים על הסינון החינמי שלכם מחיר מלא... (רימון 45 ש"ח)

אם תעבדו לדוגמא עם : נטוויז'ן\אקספון שנותנים ספק+תשתית 100MB ב 69 ש"ח ועל זה להוסיף את החסימה החינמית שלכם(ושוב תזכו למצוות) זה יהיה דבר ענק!!!!!!!!!!!

* הדברים נכתבו לטובתכם וטובת הציבור ולא כתרעומת \ ביקורת חלילה.
yosi7708
משתמש וותיק

הודעהעל ידי HUBHCBH » 17 פברואר 2016, 15:18

yosi7708 כתב:נ.ב. חבל שאתם מקובעים רק על תשתית אחת שהיא מאוד יקרה (41 ש"ח לעומת המתחרות 18-30 ש"ח) ולא כזו איכותית , זה נותן הרגשה של "עסקת חבילה" - ואז יוצא שמשלמים על הסינון החינמי שלכם מחיר מלא... (רימון 45 ש"ח)

אם תעבדו לדוגמא עם : נטוויז'ן\אקספון שנותנים ספק+תשתית 100MB ב 69 ש"ח ועל זה להוסיף את החסימה החינמית שלכם(ושוב תזכו למצוות) זה יהיה דבר ענק!!!!!!!!!!!

כפי שנכתב בעבר, נטפרי פנתה לספקים אחרים אבל נענתה בשלילה.
כנראה שהם עדין לא נותנים אמון במערכת שתביא להם משתמשים נוספים לספק.
אולי מישהו שהצופים בפורום יוכל לקשר את נטפרי לספק יותר זול?
HUBHCBH
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 67 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 17 פברואר 2016, 16:14

HUBHCBH כתב:
yosi7708 כתב:נ.ב. חבל שאתם מקובעים רק על תשתית אחת שהיא מאוד יקרה (41 ש"ח לעומת המתחרות 18-30 ש"ח) ולא כזו איכותית , זה נותן הרגשה של "עסקת חבילה" - ואז יוצא שמשלמים על הסינון החינמי שלכם מחיר מלא... (רימון 45 ש"ח)

כפי שנכתב בעבר, נטפרי פנתה לספקים אחרים אבל נענתה בשלילה.
כנראה שהם עדין לא נותנים אמון במערכת שתביא להם משתמשים נוספים לספק.
אולי מישהו שהצופים בפורום יוכל לקשר את נטפרי לספק יותר זול?

מה האינטרס של ספק לא להסכים?
ומה צריך להגיד לספק כדי להוסיף אתכם ? נניח, אני מתחבר לנטויז'ן ורוצה להסביר להם שאני רוצה להוסיף אתכם , איך בדיוק אני מסביר להם את זה במילים מקצועיות יותר?
yosi7708
משתמש וותיק

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 17 פברואר 2016, 19:05

אין ספק ש"לא הסכים". רק שבחברות כאלה יש בירוקרטיה+ישראליות+חברה גדולה. למשל אם אתה מציע להם להחליף את המכוניות שלהם לחשמל זה לוקח עשרים שנה של הלוך חזור ואישורים והתקדמויות עד שאומרים לך שאחראי מחלקת צילומים לא נמצא (הוא כבר שלוש חודשים בחו"ל ומחפשים לו מחליף) אז אי אפשר לצלם את החוזה.
הספק אמור להסכים א. להקצות מכונה-מחשב נפרד למשתמשים שירצו נט פרי, ושבמחשב-מוכנה הזו תוכל לרוץ התוכנה של נט פרי. ב. להסכים לכמה תנאים אחרים שנט פרי מציבה לספק לתועלת המשתמשים כמו שירות וכו'.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 17 פברואר 2016, 19:59

דוד ל.ט. כתב:אין ספק ש"לא הסכים". רק שבחברות כאלה יש בירוקרטיה+ישראליות+חברה גדולה. למשל אם אתה מציע להם להחליף את המכוניות שלהם לחשמל זה לוקח עשרים שנה של הלוך חזור ואישורים והתקדמויות עד שאומרים לך שאחראי מחלקת צילומים לא נמצא (הוא כבר שלוש חודשים בחו"ל ומחפשים לו מחליף) אז אי אפשר לצלם את החוזה.
הספק אמור להסכים א. להקצות מכונה-מחשב נפרד למשתמשים שירצו נט פרי, ושבמחשב-מוכנה הזו תוכל לרוץ התוכנה של נט פרי. ב. להסכים לכמה תנאים אחרים שנט פרי מציבה לספק לתועלת המשתמשים כמו שירות וכו'.

אם ככה , אז תכל'ס הם צודקים כל עוד אין להם הוכחות ברורות שזו התאגדות רצינית ולא עוד סתם קשקוש לא שווה להקצות משאבים מיוחדים בשביל זה , לעומת זאת RL זו חברה שבציבור הכללי נראה לי שיש לה מנוי וחצי +\- אז שווה להם לקושש כמה שאפשר מנויים מכל מקום אפשרי... ועל הדרך , לסחוט על זה עוד קצת כסף (41 ש"ח זה סכום מאוד גדול לספק רגיל שהוא לא רימון וכדו' , בהנחה שנטפרי חינמית כמובן), אז צריך לחכות שיהיו כמות נכבדת של לקוחות ולהציג את זה לגדולות, ואז כנראה יזוז משהו...
yosi7708
משתמש וותיק

הודעהעל ידי דוד ל.ט. » 17 פברואר 2016, 20:35

yosi7708 כתב:אם ככה , אז

yosi7708 כתב:תכל'ס הם צודקים כל עוד אין להם הוכחות ברורות שזו התאגדות רצינית ולא עוד סתם קשקוש לא שווה להקצות משאבים מיוחדים בשביל זה

תסביר לי את הלוגיקה, איפה ראית במה שאמרתי שנטפרי איננה התאגדות רצינית.
סמל אישי של המשתמש
דוד ל.ט.
משתמש וותיק

שלח תודה: 1238 פעמים
קיבל תודה: 2019 פעמים

הודעהעל ידי yosi7708 » 17 פברואר 2016, 21:14

דוד ל.ט. כתב:
yosi7708 כתב:אם ככה , אז

yosi7708 כתב:תכל'ס הם צודקים כל עוד אין להם הוכחות ברורות שזו התאגדות רצינית ולא עוד סתם קשקוש לא שווה להקצות משאבים מיוחדים בשביל זה

תסביר לי את הלוגיקה, איפה ראית במה שאמרתי שנטפרי איננה התאגדות רצינית.

הפוך, אני מאמין במיזם האדיר הזה במיליון אחוז , רואים שזו קבוצה רצינית שבאה לעשות משהו עצום ולקדש שם שמים, אבל בכדי לגרום לחברה גדולה לתת שירות מיוחד לציבור כלשהו הם צריכים דבר אחד , וזה : מספרים , "כמה בפועל יש לכם לתת לנו?" ואת זה נטפרי צריכה להראות להם...
איך בדיוק? זה קצת בעייתי... צריך יותר להשקיע בפרסום במגזר, בעיתונות וכו' , אבל זה בעי'ה כי זה מיזם חינמי וצריך ספונסרים בשבילו...
אז מה שאני חושב ,ואל תקפצו עלי, נטפרי צריכה לצאתת מהקטע החינמי שלה ו"לשחד" את החברות ,נניח ב10 ש"ח על כל משתמש שישתמש בשירות זה (כמובן על חשבוננו) ועדיין זה יצא עסק מצוין ספק+תשתית 100 מגה ב 79 ש"ח , ולא כמו המצב בRL שזה יוצא ביחד באזור ה 110 ש"ח ל 15 מגה וכ 150 ש"ח ל 100 מגה..
yosi7708
משתמש וותיק

הודעהעל ידי מנצפך » 17 פברואר 2016, 23:57

וברימון כמה אתה משלם?
אני משלם לרימון כ-60 ש"ח + 60 ש"ח לבזק (בערך).
זה הגיוני?
מנצפך
משתמש וותיק

שלח תודה: 225 פעמים
קיבל תודה: 148 פעמים

הבא

חזור אל נט-פרי - כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.