הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

קהילות

כאן תוכלו לתת ולקבל מידע ועצות על השימוש בנטפרי.

קהילות

הודעהעל ידי קופיקס » 28 ינואר 2016, 14:45

אני מעונין ברשימה מצומצמת של אתרים הנצרכים לי מידי פעם יש אתר נוסף שאני נצרך לו, השאלה היא מה אני אמור לפנות האם זה קשור לקהילה או שהשגחה לקהילה הוא ענין אחר אשמח לשמוע על המובן קהילה, והאם יש דרך לקבל רשימה מצומצמת ובכל אתר נוסף דרך בקשה וכדו'
קופיקס

שלח תודה: 0 time
קיבל תודה: 0 time

Re: קהילות

הודעהעל ידי אהרן » 28 ינואר 2016, 14:48

אתה מגדיר בהגדרות האישיות את מה שמתאים לך
ואז נועל ובוחר באמצעות איזה קהילה תוכל לשנות
יש קהילות שרק נועלות ולא מתערבות
ויש שגם יכולים להחליט אתרים פתוחים שאצלם זה סגור.
אהרן
משתמש וותיק

שלח תודה: 414 פעמים
קיבל תודה: 318 פעמים

הודעהעל ידי קופיקס » 28 ינואר 2016, 23:29

אבל בהגדרות האישיות אני יכול לבחור רשימת אתרים שאני צריך וחוץ מזה הכל סגור או לא.
כמו"כ האם בקהילות אני מדבר עם נציג אישי שמכיר אותי או שהכל דרך המחשב, אם אפשר לפרט קצת
קופיקס

הודעהעל ידי אהרן » 31 ינואר 2016, 22:27

קופיקס כתב:אבל בהגדרות האישיות אני יכול לבחור רשימת אתרים שאני צריך וחוץ מזה הכל סגור או לא.
כמו"כ האם בקהילות אני מדבר עם נציג אישי שמכיר אותי או שהכל דרך המחשב, אם אפשר לפרט קצת

וודאי
אתה מגדיר כמה פרופילים שאתה רוצה
כל פרופיל מכיל סט הגדרות: או הכל סגור חוץ מ-, או הכל פתוח חוץ מ-.
ואז אתה יכול להגדיר שפרופיל מסוים יחול כל הזמן או בשעות מסוימות או בכל שעה פרופיל שונה..

אחרי שסיימת להגדיר, אתה בוחר בהגדרות איזה וועדה אתה רוצה שתהיה אחראית על החשבון שלך ומאז החשבון נעול לשינוי הגדרות החסימה, ואם אתה רוצה לשנות אתה צריך ליצור קשר עם נציג הוועדה - לו יש הרשאה אפשר לך שינוי.

אם אתה לא מחויב לוועדה ספציפית
אתה יכול לבחור את הוועידה לביצור חומות הדת שהוא גוף מייעץ כללי בנושא חסימות, ולא מתערבים בהגדרות אלא רק אומרים מה רצוי.
אהרן
משתמש וותיק

הודעהעל ידי קופיקס » 01 פברואר 2016, 00:12

רק אם תוכל לומר לי האם כדי שאני יוכל לגשת למייל ולחיפוש של גוגול אני גם צריך לפרט זאת בהגדרות או שזה פתוח אוטמטי, באם יש צורך להגדיר אתה יכול לכתוב לי איך הכתובת של אתר זה שאני יידע מה להגדיר תודה ממש.
כמו"כ אם תוכל להסביר לי ברגע שאני רוצה אתר מסויים שלא הגדרתי אני מדבר פיזי עם נציג או שאני מנסה לפתוח את האתר ואוטמטי זה עובר לנציג של הקהילה, והאם נציג הקהילה יודע מה אני רוצה לפתוח או שהוא פותח לי שוב את ההגדרות הראשיות ואני מנסה לעשות מה אני רוצה, בקיצור האם הקהילה יודעת את צרכי ומה דרוש לי ומה אני פותח בפועל או שהם בסה"כ פותחים לי את ההגדרות וסוגרים לפי בקשתי. בתודה מראש ממש ממש זה מאד דחוף לי להתקדם
קופיקס

הודעהעל ידי אהרן » 01 פברואר 2016, 04:41

רק אם תוכל לומר לי האם כדי שאני יוכל לגשת למייל ולחיפוש של גוגול אני גם צריך לפרט זאת בהגדרות או שזה פתוח אוטמטי, באם יש צורך להגדיר אתה יכול לכתוב לי איך הכתובת של אתר זה שאני יידע מה להגדיר תודה ממש.

אם אתה מגדיר הכל סגור אז הכל סגור, מה השאלה?
זה גוגל חיפוש
www.google.co.il
וזה המייל
mail.google.com
אגב, מוזר, אתה משתמש בנט ולא יודע כתובות של אתרים?
גם קשה קצת לענות על שאלות תאורטיות, פתח שם משתמש בנטפרי, כאן
http://netfree.link/start#/create-user
(שם המשתמש בנטפרי הוא חינם ונפרד מהספק, אחרי שאתה מתחבר לספק שמסונן נטפרי, אתה 'מקשר' את חיבור האינטרנט לחשבון בנטפרי וכך חלים עליו ההגדרות האישיות)
ותחזה במו עיניך.

כמו"כ אם תוכל להסביר לי ברגע שאני רוצה אתר מסויים שלא הגדרתי אני מדבר פיזי עם נציג או שאני מנסה לפתוח את האתר ואוטמטי זה עובר לנציג של הקהילה, והאם נציג הקהילה יודע מה אני רוצה לפתוח או שהוא פותח לי שוב את ההגדרות הראשיות ואני מנסה לעשות מה אני רוצה, בקיצור האם הקהילה יודעת את צרכי ומה דרוש לי ומה אני פותח בפועל או שהם בסה"כ פותחים לי את ההגדרות וסוגרים לפי בקשתי. בתודה מראש ממש ממש זה מאד דחוף לי להתקדם

אתה שוב מאוד מעורפל, לא ברור האם אתה מחויב לקהילה מסוימת או רק רוצה יותר פיקוח.
ברמה הטכנית, נציג הקהילה יכול להגדיר בחשבונך כל דבר, כי אתה הרי אתה אפשרת לו את זה במו ידיך בהגדרות בחשבון הנטפרי שלך.
בפועל, בכל אופן, ככל הידוע לי, זה משתנה מקהילה לקהילה, כמה הם חושבים עקרונית שנכון להתערב במעשי אנשים ו\או כמה נציג הקהילה פנוי לתת תמיכה, אני מכיר למשל נציג קהילה שלא מתלהב להתערב בהגדרות המשתמשים, אבל למבקשים הוא מאוד מסור ומנצל את קשריו בנטפרי להתאמה מקסימלית.
לדעתי הכי נכון שתנסה בהתחלה להגיע להגדרות המתאימות לך, ועל שאלות טכניות יענו לך כאן ובתמיכה הטכנית, ואז תנעל אותו.
אהרן
משתמש וותיק

הודעהעל ידי HUBHCBH » 01 פברואר 2016, 18:59

אהרן כתב:אחרי שסיימת להגדיר, אתה בוחר בהגדרות איזה וועדה אתה רוצה שתהיה אחראית על החשבון שלך ומאז החשבון נעול לשינוי הגדרות החסימה, ואם אתה רוצה לשנות אתה צריך ליצור קשר עם נציג הוועדה - לו יש הרשאה אפשר לך שינוי.

במקרה ואני רוצה להתנתק מה"קהילה" שבחרתי, אני נכנס לבד למסך ההגדרות ומשנה, או שצריך התערבות מצד הקהילה אחראית?
HUBHCBH
משתמש וותיק

שלח תודה: 112 פעמים
קיבל תודה: 67 פעמים

הודעהעל ידי אהרן » 01 פברואר 2016, 20:12

ככל הידוע לי צריך התערבות.
בכל מקרה, הם יכולים לראות נמצא אצלהם בקבוצה.
אהרן
משתמש וותיק

הודעהעל ידי 841841 » 16 פברואר 2016, 21:07

האם הקהילה יכולה לראות כל גלישה שלי או רק הגדרות
841841

הודעהעל ידי חבר_של » 16 פברואר 2016, 22:10

רק הגדרות גלישה, ושעת גלישה אחרונה.

לא היסטוריית גלישה וגם לא לראות בדיוק באלו שעות גלשתם.
חבר_של

שלח תודה: 16 פעמים
קיבל תודה: 39 פעמים

הבא

חזור אל נט-פרי - כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.