הפורום נסגר!

במקומו נפתח פורום חדש, טוב יותר בהרבה מובנים. >>>>
אתם מוזמנים להצטרף אליו, בואו!

ההצטרפות לפורום התכנות החדש כרוכה בתשלום חודשי סמלי.

איך הנטפרי עובד?  הנושא נפתר

כאן תוכלו לתת ולקבל מידע ועצות על השימוש בנטפרי.

איך הנטפרי עובד?

הודעהעל ידי מנדי שלום » 17 ינואר 2015, 19:16

מתקינים אותו על המחשב?
מנדי שלום
משתמש וותיק

שלח תודה: 12 פעמים
קיבל תודה: 15 פעמים

Re: איך הנטפרי עובד?  הנושא נפתר

הודעהעל ידי אהרן » 17 ינואר 2015, 20:14

סינון נט-פרי יושב על הספק, אתה פשוט מתחבר לספק שמסונן ע"י נטפרי (בעתיד מקווים שיהיו הרבה כאלו והמחיר יהיה כפי שהוא לכלל הציבור ללא סינון) ומגדיר אותו בראוטר במקום הספק שלך כרגע או משאיר את הספק ומתחבר לנט-פרי דרך VPN מה שמאפשר לך להתחבר ולהתנתק בלחיצה.
בכדי לגלוש עם סינון נטפרי אין צורך בהתקנת תוכנה, אך בכדי שיתאפשר לגלוש לאתרים מאובטחים יש צורך להפעיל תוכנה (ללא התקנה) שנט-פרי מספקת.
לעתיד מתוכנן תוכנה שאפשר גלישה רק אם הספק המוגדר הינו נט-פרי. איך שאני מכיר את MAT אני מנחש שהיא תתאים גם ללינוקס שזו בשורה אדירה.
אהרן
משתמש וותיק

שלח תודה: 414 פעמים
קיבל תודה: 318 פעמים

Re: איך הנטפרי עובד?

הודעהעל ידי מנדי שלום » 17 ינואר 2015, 20:19

אהרן כתב:סינון נט-פרי יושב על הספק, אתה פשוט מתחבר לספק שמסונן ע"י נטפרי (בעתיד מקווים שיהיו הרבה כאלו והמחיר יהיה כפי שהוא לכלל הציבור ללא תשלום) ומגדיר אותו בראוטר במקום הספק שלך כרגע או משאיר את הספק ומתחבר לנט-פרי דרך VPN מה שמאפשר לך להתחבר ולהתנתק בלחיצה.
בכדי לגלוש עם סינון נטפרי אין צורך בהתקנת תוכנה, אך בכדי שיתאפשר לגלוש לאתרים מאובטחים יש צורך להפעיל תוכנה (ללא התקנה) שנט-פרי מספקת.
לעתיד מתוכנן תוכנה שאפשר גלישה רק אם הספק המוגדר הינו נט-פרי. איך שאני מכיר את MAT אני מנחש שהיא תתאים גם ללינוקס שזו בשורה אדירה.

תודה רבה,
כעת אני מבין, זה כבר מושלם,
יש רשימת האתרים שפתוחים בנטפרי?
נוסף על כך מה הלוגו הסופי?
מנדי שלום
משתמש וותיק

שלח תודה: 12 פעמים
קיבל תודה: 15 פעמים

Re: איך הנטפרי עובד?

הודעהעל ידי אהרן » 17 ינואר 2015, 20:47

1. [url]כאן[http://netfree.613m.org/url] כתוב כמה אתרים כבר נמצאים ברשימה, אני לא יודע על אפשרות לקבל אותה, אך תאמין לי שבמקום לקרוא רשימה כזאת ולוודא שיש שם מה שאתה צריך, פשוט יותר תוך כדי שימוש לבקש פתיחה בממשק נוח במיוחד, תוך יום-יומיים יהיה לך כל מה שאתה צריך וכך כולם ירוויחו אתרים נוספים מאושרים.
2. לוגו?? יש כאן אלפי או עשרות אלפי שורות קוד שנכתבו בעמל רב, אני מניח שישנם שורות בודדות שרק בהם מונח מאמץ של שעות רבות, מה חשוב הלוגו? :)
לעצמם הענין נראה שתיכף מגיעים ל-365 דוגמאות כך שכל יום הלוגו ישתנה לפי מצב הרוח.

הבהרה חשובה
אני משתמש ככל המשתמשים, פעיל יותר - כגיטי123 וגולן לעת מצוא,
המטרה היא ליצור קהילה שתתמוך אחד בשני בכדי לשחרר את המתכנתים למשימתם.
אהרן
משתמש וותיק

שלח תודה: 414 פעמים
קיבל תודה: 318 פעמים

חזור אל נט-פרי - כללי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: all bots ו 0 אורחים

Fatal: ./cache/ is NOT writable.